Αγωγή κατέθεσε ο Παναθηναϊκός κατά του Γιώργου Λιάγκα!

Υπέρογκο το ποσό που ζητάει η ΠΑΕ.

Στα δικαστήρια, όπως όλα δείχνουν, θα βρεθούν ο Γιώργος Λιάγκας και οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα όσα υποστήριξε ο παρουσιαστής στην εκπομπή του στις 27 Σεπτεμβρίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Λιάγκας, σχολιάζοντας τη διαφήμιση οίκου ανοχής σε ομάδα που αγωνίζεται στα τοπικά πρωταθλήματα της Λάρισας, τόνισε ότι αυτή η χορηγία θα ταίριαζε στον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM και αναφερόμενος στον οίκο ανοχής «Η Σούλα» που έγινε γνωστός από την κίνησή του να διαφημιστεί στη φανέλα του Βουκεφάλα Λάρισας, ο δημοσιογράφος είπε ότι η διαφήμιση θα ταίριαζε περισσότερο στον Παναθηναϊκό «που είναι αγωνιστικά μπορντέλο».

Ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από το twitter, είχε ζητήσει συγνώμη, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σέβομαι την ιστορία του Παναθηναϊκού όπως και κάθε ομάδας. Το ραδιοφωνικό μου σχόλιο είχε να κάνει με τα γενικότερα χάλια του πρωταθλήματος. Το έχω κάνει και για τον Ολυμπιακό και άλλες ομάδες. Λυπάμαι αν ένα αστείο, γιατί περί τέτοιου πρόκειται, δημιούργησε αναστάτωση. Θεωρώ το ποδόσφαιρο ψυχαγωγία και ως τέτοιο το αντιμετωπίζω. Λυπάμαι και πάλι αν άθελά μου έθιξα τους φίλους του Παναθηναϊκού ή άλλων ομάδων».

Ωστόσο, φαίνεται πως η συγνώμη δεν έφτασε και οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού προχώρησαν σε αγωγή. Μάλιστα, ζητούν αποζημίωση ύψους 500.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα:

Έκλεισαν οι θέσεις στο «Πρωινό mou»

Λιάγκας – Ουγγαρέζος: Πού διασκέδασαν λίγο πριν την πρεμιέρα του “Πρωινού mou”;