ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έκλεισαν οι θέσεις στο «Πρωινό mou»

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πια το «Πρωινό mou», καθώς σε δύο βδομάδες, τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά θα καλημερίσουν τους τηλεθεατές.

 Το ζευγάρι θα ξεκινήσει την ψυχαγωγική εκπομπή στο MEGA για τρίτη σεζόν και ενώ οι… αντίπαλοί του έχουν αλλάξει, αφού για μία ώρα (από τις 10 έως τις 11) θα βρίσκεται απέναντί τους ο Γιώργος Παπαδάκης με την εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1».

Ωστόσο, δεν είναι μόνο οι απέναντι που έκαναν αλλαγές, αφού, διαφορετική θα είναι και η σύνθεση στην πετυχημένη εκπομπή του MEGA. Ο σταθμός της Μεσογείων σκοπεύει να βγάλει στον αέρα το «Master Chef» με παρουσιάστρια τη Μαίρη Συνατσάκη και έτσι αποφάσισαν η νεαρή και ταλαντούχα παρουσιάστρια να μην είναι και στο «Πρωινό mou». Μετά και την απόφαση και του Τάσου Θεοδώρου να μετακομίσει στην Κύπρο λοιπόν, έχουν ακουστεί πολλά και έχουν γραφτεί πολύ περισσότερα για το ποιοι θα είναι αυτοί που θα πάρουν τις θέσεις τους, δίπλα από τους παρουσιαστές. Τον τελευταίο μάλιστα καιρό, υπήρχαν αρκετά δημοσιεύματα που ανέφεραν τα δοκιμαστικά που έκαναν έμπειρα στελέχη του MEGA για να στελεχώσουν την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή τους. Για όλα αυτά όμως, δεν είχα γράψει κουβέντα, γιατί, πολύ απλά… δεν υπήρχε λόγος να γράψω, αφού κανείς από όλους όσοι πέρασαν από εκεί, δεν πρόκειται να βρεθεί στο «Πρωινό mou»!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες, στην παρέα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό mou», για να σχολιάζουν τα θέματα της ημέρας, θα είναι μόνο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Σάσα Σταμάτη. Τα στελέχη του MEGA είχαν από καιρό αποφασίσει ότι δεν χρειάζεται να κάνουν αλλαγές και να προσθέσουν πρόσωπα μπροστά από τις κάμερες, θεωρώντας δε πολύ δικαιολογημένα, ότι η αύξηση των προσώπων, δεν πρόκειται να φέρει αύξηση και στις ήδη υψηλές τηλεθεάσεις. Λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, η στελέχωση κάθε εκπομπής γίνεται πολύ προσεχτικά. Έτσι, αποφάσισαν τα χρήματα που έχουν στη διάθεσή τους για το «Πρωινό mou», να μην τα δώσουν για να πάρουν κάποιον σε ρόλο σχολιαστή για μπροστά από τις κάμερες, αλλά κάποιους δημοσιογράφους που θα καλύπτουν θέματα για την εκπομπή, που ενδεχομένως μάλιστα, ορισμένες φορές να εμφανίζονται και στο πλατό για να παρουσιάζουν τα θέματά τους. Ό,τι λοιπόν έχετε διαβάσει για πρόσωπα «υποψήφια» για το «Πρωινό mou», ξεχάστε τα, αφού οι θέσεις έχουν κλείσει και έχει αποφασιστεί πως μαζί με το Γιώργο και τη Φαίη για να σχολιάζουν την επικαιρότητα της μέρας θα είναι μόνο ο Ουγγαρέζος και η Σταμάτη.

Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε ότι τα δοκιμαστικά που έγιναν και γραφόταν ότι είναι για την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, πραγματοποιήθηκαν γιατί στο κανάλι της Μεσογείων επιθυμούν να κάνουν κάποια άλλα πράγματα και θέλουν να έχουν υπόψη τους πρόσωπα. Αλλά για αυτά, αν υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις, θα σας ενημερώσουμε εν καιρώ…!

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Η Μενεγάκη μιλάει για την επιστροφή Λιάγκα – Σκορδά

Ποιος θα είναι ο καλεσμένος – έκπληξη στην πρεμιέρα Σκορδά – Λιάγκα;