Αυτοψία στον τρόπο που προσαρμόστηκαν τα παιδιά στις νέες συνθήκες!

Αυτοψία στην καθημερινότητα, στα προβλήματα των πολιτών, καταγράφοντας τις απόψεις των πρωταγωνιστών.

Απόψε, στις 23:00, η Αυτοψία παρουσίαζει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται και βιώνουν την οικονομική κρίση τα ελληνόπουλα. Ποιους προβληματισμούς έχουν και τι συζητούν για το θέμα αυτό με τους γονείς τους;

Ο Αντώνης Σρόιτερ συναντά παιδιά τα οποία του περιγράφουν πώς άλλαξαν τις συνήθειές τους και προσαρμόστηκαν στις νέες συνθήκες.

Μαθητές του Δημοτικού μιλούν για την κρίση, την οικονομία, την ανεργία αλλά και για την καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ.

Μαθητές Λυκείου εξηγούν πώς άλλαξε ο τρόπος σκέψης τους αλλά και η συμπεριφορά τους σε θέματα καταναλωτισμού, όπως στη βόλτα τους για ψώνια.

Στην κάμερα της εκπομπής μιλούν ακόμη για την οικονομική ύφεση και νέοι οι οποίοι σπουδάζουν και εργάζονται παράλληλα, παιδιά που αριστεύουν στο σχολείο αν και μελετούν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα αλλά και παιδιά που μεγαλώνουν σε κοινωνικά ιδρύματα.

Ποια είναι η άποψη των γονιών; Μητέρες που αναγκάστηκαν λόγω της οικονομικής κρίσης να αφήσουν τα παιδιά τους σε κοινωνικά ιδρύματα, καταθέτουν στην εκπομπή τη δική τους εμπειρία.

Διαβάστε ακόμα

Αυτοψία στους Έλληνες μισθοφόρους και στην εκπαίδευση τους!

Αυτοψία στη διασκέδαση της νεολαίας στα χρόνια της κρίσης!

Αυτοψία στον κόσμο των «χάκερς»!

Η Ηλιάκη προκαλεί… αγωνία στον Σρόιτερ!

Αυτοψία στις φυλακές Κορυδαλλού και στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα!

Αυτοψία στη κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος.

Αυτοψία: Στους άνεργους της Βουλής!