13.342 τα «θύματα» του ψεύτικου Ψινάκη!

Μόνο που κάποιοι από αυτούς έχουν πέσει θύματα του ψεύτικου Ηλία! Κι όχι μόνο ένας αλλά 13.342 είναι οι followers του ψεύτικου Ηλία Ψινάκη στο twιtter. Κάποιος άγνωστος έχει ανοίξει λογαριασμό στο twitter με το όνομα psinakis και έχοντας βάλει μία φωτογραφία του Ψινάκη με στεφάνι από λουλούδια συνομιλεί με τους άλλους χρήστες του social media λες και είναι ο ίδιος. 

 

Μάλιστα σε παλαιότερη ανάρτησή του έγραφε ότι αυτός είναι ο πραγματικός Ηλίας Ψινάκης.

Η αλήθεια όμως, είναι εντελώς διαφορετική. Ο πραγματικός λογαριασμός του Ηλία Ψινάκη στο twitter είναι το iliaspsinakis στον οποίο έχει ανεβάσει φωτογραφία του που κρατά φωτογραφική μηχανή.

Κι αυτό σας το λέγω με πλήρη σιγουριά καθώς σήμερα το πρωί μέσω tweet μας το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Ψινάκης. Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε ότι μπορεί ο «ψεύτικος Ψινάκης» να έχει 13.342 followers αλλά ο αληθινός έχει 25.186 αποδεικνύοντας ότι… το αληθινό πουλά πάντα περισσότερο. Πάντως καλό θα ήταν όσοι έχουν πέσει «θύματα» του fake Ψινάκη να κάνουν unfollow στο psinakis και ο χρήστης του να κάνει Twitter με το αληθινό του πρόσωπο κι όχι να θέλει να γίνει Ψινάκης στη θέση του Ψινάκη. Άλλωστε είναι κομματάκι δύσκολο να μιμηθείς το χιούμορ και τις ατάκες του Ψινάκη.

Γρηγόρης Μελάς 

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί καθυστερεί ο Ψινάκης να γίνει «Fabulous»;

Το νέο ριάλιτι με Ψινάκη, Γαβαλά και Σαμαρά και οι άντρες που χρειάζονται …βάψιμο!