Γιατί καθυστερεί ο Ψινάκης να γίνει… «Fabulous»;

Χαμός γίνεται στον ΑΝΤ1 με το νέο πρόγραμμα

Αν και το τρέιλερ για τις συμμετοχές δεν προβάλλεται πολύ συχνά, παρ’ όλα αυτά, οι αιτήσεις είναι ήδη πολλές αφού αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν τις… συμβουλές του Ηλία Ψινάκη και των «φίλων» του.  

Έτσι, στο κανάλι του Αμαρουσίου τρέχουν προσπαθώντας να οργανώσουν το «Fabulous» αφού θέλουν να κάνει πρεμιέρα τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου. Να θυμίσουμε ότι οι συντελεστές της εκπομπής θα προσπαθούν να κάνουν ολοκληρωτικό… ρετούς στη ζωή κάποιων ανθρώπων. Σκοπός των  «Fabulous» είναι να αλλάξουν τον τρόπο που ντύνονται και συμπεριφέρονται μέχρι και τη διακόσμηση του σπιτιού τους αλλά και όλο το στιλ αυτών που θα πάρουν μέρος!  Ωστόσο τα προβλήματα είναι αρκετά αφού ακόμα δεν έχουν αποφασίσει αν θα είναι «Fabulous 4» ή «Fabulous 5» καθώς προσπαθούν να δουν ποιοι θα είναι οι βασικοί συντελεστές. Το σίγουρο είναι ότι θα είναι ο Ηλίας Ψινάκης, ο Τρύφωνας Σαμαράς και ο αρχιτέκτονας- interior designer Γιώργος Μέρλος. Στο… περίμενε όμως, έχει τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 ο Λάκης Γαβαλάς για το αν τελικά θα είναι ανάμεσα στους «Fabulous». Επίσης, στο κανάλι του Αμαρουσίου αναζητούν κάποιον σεφ που θα μπει στην ομάδα που θα αναλαμβάνει τις… μεταμορφώσεις και θα προσπαθήσει να μάθει σωστά… μαγειρέματα στους συμμετέχοντες. Ένα από τα ονόματα που ακούγονται έντονα είναι του σεφ –και ηθοποιού- Πάνου Φασούλη αλλά όπως φαίνεται στον ΑΝΤ1 προσανατολίζονται να έχουν διαφορετικό σεφ κάθε φορά και η βασική ομάδα να είναι οι Ψινάκης, Σαμαράς, Μέρλος και Γαβαλάς, αν και εφόσον καταφέρουν να τον εντάξουν στους «Fabulous».

Η εταιρεία παραγωγής όμως, έχει αναλάβει ήδη δουλειά και προχωρά σε συνεντεύξεις με αυτούς που έχουν δηλώσει συμμετοχή ώστε να ξεκινήσουν γρήγορα τα γυρίσματα. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Κώστας Γρηγοράκης που περιμένει να δει ποιοι θα είναι οι «Fabulous» που θα αναλάβουν δράση μπροστά από τις κάμερες! Όλα όμως θα οριστικοποιηθούν τις επόμενες μέρες ώστε να ξεκινήσουν άμεσα τα γυρίσματα. Άλλωστε το  «Fabulous» είναι ένα από τα προγράμματα που ποντάρει πολύ ο ΑΝΤ1 για την καινούργια σεζόν και τουλάχιστον είναι σίγουρο ότι σε αυτό θα ακούσουμε «Fabulous» ατάκες!

Γρηγόρης Μελάς