The Voice vs YFSF, σημειώσατε 1

Καλό και ...άγιο το Your Face Sounds Familiar, αλλά το μουσικό talent show είχε άλλη χάρη!

Έχουμε ήδη φτάσει αισίως στο δέκατο live του Your Face Sounds Familiar και σε λίγες μέρες περιμένουμε τον ημιτελικό. Δύο live έμειναν μέχρι την ολοκλήρωση του show μεταμορφώσεων και η αλήθεια είναι ότι μου έχει αφήσει μια γλυκόπικρη γεύση, σε σχέση με το «The Voice», το οποίο παρακολουθούσαμε πέρυσι τέτοια εποχή.

Καλό και … άγιο το YFSF, αλλά κακά τα ψέματα, το Voice μας πρόσφερε άλλη χαρά. Φυσικά και το YFSF κάνει τον κόσμο να γελάει, άλλοτε με τις πάρα πολύ καλές μεταμορφώσεις των διαγωνιζόμενων, άλλοτε με τα χιουμοριστικά σχόλια των κριτών και άλλοτε με την γλυκύτητα της Μαρίας Μπεκατώρου, που είναι μια εξαιρετική οικοδέσποινα.

Το Voice, όμως, επιτρέψτε μου, είχε άλλο επίπεδο. Εγώ προσωπικά προτιμώ να βλέπω νέα παιδιά (ακόμα και μεγαλύτερα) να προσπαθούν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, παρά 10 καλλιτέχνες, αξιόλογους αν μη τι άλλο, που να μπαίνουν στη διαδικασία να μιμηθούν «συναδέλφους» τους.

Πέρυσι, σαν σήμερα μάλιστα, 14 Ιουνίου, ο ημιτελικός του Voice «χτύπησε» 42,1% στο γενικό σύνολο και 44,6 στο δυναμικό κοινό. Και όσον αφορά τα υψηλότερα νούμερα σε τέταρτο, σκαρφάλωσαν στο 56,1% και 58,3% αντίστοιχα. Μέχρι στιγμής, το YFSF δεν έχει ακουμπήσει αυτά τα ποσοστά και ούτε πρόκειται…