Το «πολυεργαλείο» Φερεντίνος και η παρεξηγημένη αποκλειστικότητα!


πολυ LIKE στα βίντεο που κάνει, λοιπόν, ο Χρήστος Φερεντίνος και δίνει το κάτι διαφορετικό με τις ιδιαίτερες ατάκες του. Μετά από τόσα χρόνια ξέρει ακριβώς τη σωστή συνταγή. Πολύ καλό και το βίντεο που είδαμε για τη Δήμητρα Παπαδοπούλου (Χρόνια πολλά!). 

Δείτε το:

UNLIKE στη χαμένη έννοια της αποκλειστικότητας που πολυφοριέται εδώ και χρόνια σε περιοδικά, κανάλια και πάσης φύσεως ΜΜΕ. Ένα μεγάλο θέμα, που θα το αναλύσουμε άλλη φορά. Πάντως, σήμερα το πρωί, παρακολουθώντας τα πρωινά, δίπλα δίπλα, έμεινα με την εντύπωση πως το «Πρωινό ΑΝΤ1» θα συνδεθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με το «ΑΡΕΝΑ» για να μιλήσει ο Ρουβάς, οι ΟΝΙΡΑΜΑ και η Φουρέιρα για την περιβόητη πρεμιέρα. Ξαφνικά, είδαμε και το ΜΕΓΚΑ όμως να βγαίνει ζωντανά την ίδια ώρα.

Η ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 άρχισε να μεταφέρει στους καλλιτέχνες επιμόνως, τις ευχές του Φερεντίνου και της Σίσυς, μπας και ακουστούν και στον αέρα του ΜΕΓΚΑ. Στο «ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ» ο Λιάγκας τα πήρε στο κρανίο («Μην το κάνουμε αυτό, ευχές από όλους μας…»!) και έκοψε τη σύνδεση. Καναλικές μικρότητες στην αρένα της τηλεθέασης ; Το πρωινό του ΜΕΓΚΑ έχει πάρει τα ηνία στο δυναμικό κοινό 15-44 εδώ και δυο ημέρες, αλλά στο σύνολο ο ΑΝΤ1 παραμένει πρώτος. Καλά μοιράζεται η πίτα βρε παιδιά, μη σκοτώνεστε. Με αγάπη, που λέει και η αγαπητή Μαρί…

Διαβάστε όλα τα άρθρα…