Θα τα ξαναβρούν και θα κάνουν αύριο εκπομπή. Πληρώνει απόδοση 1,02

 

Τσακώθηκαν και έφυγε από την εκπομπή. Μίλησε σήμερα στο «MADE IN STAR», ενώ θα πήγαινε και στο γύρισμα για το «ΟΛΑ 12» που θα δούμε απόψε το βράδυ (πάντα σε μαγνητοσκόπηση). Δεν «ξέσπασε» (όπως γράψαμε κι εμείς), δεν είπε τίποτα η Γιολάντα Διαμαντή, γιατί η αλήθεια είναι πως τα καλά τα κρατάει για το βράδυ, για την εκπομπή του Θέμου. Μας το έλεγε ο Περρής το πρωί κάθε 10 λεπτά με επιμονή, μπας και βρεθεί ένας που ΔΕΝ Το άκουσε!

Σαν να λέει, ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, γιατί εκεί θα μάθετε αν η Γιολάντα θα επιστρέψει στον «SFAIRA»! Πόσο αναμενόμενο… Πόσο προβλέψιμο! Τόσος κόπος για να προμοταριστεί ο ραδιοφωνικός σταθμός ; Εντάξει, δεν πηγαίνει και πολύ καλά στις μετρήσεις τηλεθέασης, αλλά είναι τρόπος αυτός ; Ειδικά τώρα, που άλλαξε και ο ιδιοκτήτης, θα ήταν προτιμότερο να χρησιμοποιήσει άλλες μεθόδους προώθησης και όχι φτηνοκαυγάδες, που μας θυμίζουν κακοστημμένα 90’s. Τότε ο κόσμος τα έχαβε, τώρα όχι….

Τώρα, αυτά το μόνο που εξυπηρετούν είναι να γεμίσουν κανένα τεταρτάκι σε εκπομπές με αντίστοιχη θεματολογία και να αναπαράγονται προς…πανάλαφρη τέρψη του κοινού. Ναι και εμείς τα αναπαράγουμε, για να έχουμε και κάτι να γελάμε.

Σας βάζω και στοίχημα. Το βράδυ οι δυο θα τους θα τσακωθούν λίγο, μετά θα τα βρουν και αύριο θα κάνουν μαζί εκπομπή… Πόσο δίνει στο στοίχημα αυτό ; 1,02 ! Το αντίθετο, πληρώνει 1.000 !

Sorry, αλλά δεν θα πάρω…SUPER UNLIKE!

Tώρα, αν γράφω βλακείες και δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω, θα χαρώ περισσότερο…

Όλα τα άρθρα