Σταματίνα Τσιμτσιλή και Κατερίνα Καινούργιου επικοινώνησαν πρωταθλητισμό ψυχαγωγίας

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η τηλεοπτική συνάντηση που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Κίνηση ματ στην πιο καίρια στιγμή της τηλεοπτικής σεζόν έκανε ο Alpha το πρωί της Πέμπτης. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες τους στις δύο πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές του καναλιού, οργάνωσαν και απέδωσαν άρτια την τηλεοπτική τους συνάντηση.

Η Κατερίνα Καινούργιου μπήκε πρώτη στο πλατό του Happy Day, λαμπερή, χαλαρή αλλά αποφασισμένη να μιλήσει για όλα και να δώσει άπειρους τίτλους για όλα τα θέματα που αφορούν τη ζωή της -επαγγελματική και προσωπική. Και μίλησε για όλα και βρέθηκε στο επίκεντρο της τηλεοπτικής επικαιρότητας.

Περπατώντας στα στούντιο από το ένα πλατό στο άλλο και με την κάμερα να τους ακολουθεί, οι δύο γυναίκες μπήκαν λίγο αργότερα στη Super Κατερίνα. Κάθισαν πάλι απέναντι κι εκεί είδαμε και ακούσαμε την Σταματίνα Τσιμτσιλή, με την πλέον εξομολογητική διάθεση, να αποκαλύπτει πολλές πτυχές από όλο το φάσμα της ζωής της, με τη συγκίνηση αλλά και το χιούμορ να περισσεύουν σε αρκετά σημεία της κουβέντας.

Δεν ξέρω πώς μπορεί να αποτυπωθεί αυτό στα νούμερα τηλεθέασης, αλλά σε μια περίοδο που σχεδόν όλη η υπόλοιπη ψυχαγωγία βρίσκεται προ αλλαγών, ανανεώσεων και μεταγραφών, οι δύο παρουσιάστριες, οι οποίες συνεχίζουν κανονικά και του χρόνου στον Alpha, αλλά και ο ίδιος ο σταθμός, κέρδιοσαν επικοινωνιακά τις εντυπώσεις  και έδειξαν ξεκάθαρα τη διάθεση τους να παραμείνουν πρωταθλητές στην ψυχαγωγία.