Σώου Φερεντίνου με Άννα Νταλάρα και Λιάνα Κανέλλη!

Δείτε τα απολαυστικά στιγμιότυπα!

Ο Χρήστος Φερεντίνος πήρε το λόγο, την ώρα της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε ο Γιώργος Παπαδάκης με την Άννα Νταλάρα και τη ρώτησε αν έχει σχέση με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ένωσης Τραπεζών! Η απάντηση της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ ήταν αποστομωτική:  »Κϋριε Φερεντίνο, σας πηγαίνουν πιο πολύ, οι πιο σοβαρές εκπομπές»!

Δείτε το απόσπασμα:


Λίγο αργότερα, η Λιάνα Κανέλλη έκανε πολύ δυναμική παρέμβαση για τις πολιτικές εξελίξεις και αποθέωσε τον Χρήστο Φερεντίνο που της απήγγειλε στίχο του Αριστοφάνη, την ώρα που τη ρώτησε αν θα πηγαίναμε σε Κυβέρνηση με πρωθυπουργό την ίδια!


Θα περιμένω με μεγάλη αγωνία να δω πως θα συμπεριφερθούν οι τηλεθεατές σε αυτήν την προσπάθεια του ΑΝΤ1, αφού για πρώτη φορά από το ξεκίνημά της, είδαμε τον Γιώργο Παπαδάκη να κάνει πράξη, αυτό που αναμενόταν, όταν οι εξελίξεις γίνουν τόσο σοβαρές, όπως σήμερα. Πήρε πάνω του όλη την εκπομπή. Ο ΑΝΤ1 έπραξε το σωστό, όπως και το ΜΕΓΚΑ φυσικά, που δεν έβγαλε ποτέ το «Πρωινό mou».

ΜΕΓΑΛΟ LIKE! Πολύ μου άρεσε που είδα τον Χρήστο Φερεντίνο να συμμετέχει στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, ενεργά και δυναμικά και μάλιστα σε αρκετά σημεία να κλέβει τις εντυπώσεις και να δίνει όπου χρειαζόταν, όσο χρειαζόταν ένα ιδιαίτερο σχόλιο και χαμόγελο. Ήταν τόσο σαρωτικός που -άθελά του- παρέσυρε και τη Σίσυ που νομίζω ότι -σοφά πράττοντας-  δεν πεταγόταν για να προσπαθήσει ενδεχομένως να πει με τον τρόπο της «είμαι κι εγώ εδώ». Έμεινε πίσω, παρακολουθώντας τον μαέστρο Παπαδάκη και το πρώτο βιολί Φερεντίνο να κεντάνε. Της δίνω extra πόντο για αυτό. Λίγο αργότερα, Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε τον Φερεντίνο…Παπαδάκη, την ώρα που για κάποιο λόγο, ο Γιώργος Παπαδάκης είχε αποχωρήσει από το πλατώ.

Εξεπλάγην, βλέποντας τις πιο κρίσιμες πολιτικές ώρες της Ελλάδας, το STAR να παίζει «Νηστικούς πράκτορες» και ξένη σειρά. Πολύ UNLIKE. Τον ύπνο του δικαίου…

Αλλά επειδή η τηλεόραση και το διαδίκτυο είναι κάτι πολύ ζωντανό, να παραδεχτώ ότι το ΣΤΑΡ με τον Σταμάτη Μαλέλη, λίγο αργότερα, έκανε γρήγορη και καλή ενημέρωση (αν και άργησαν λιγάκι). Αντίθετα, η «Ελένη» σχολίασε λίγο την επικαιρότητα και μετά πήγε στο «FAB5».

Όλα τα άρθρα…