Πρόσκληση για διάλογο και… καλή αρχή

Καλό μήνα και καλή αρχή…Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου και το ZappIT.gr  ξεκινά την πτήση του στον διαδικτυακό αέρα.Προγραμματικές δηλώσεις δεν πρόκειται να κάνουμε,ούτε να εκθειάσουμε,εκ προοιμίου ,τα προσόντα μας…Αυτά –όπως και το δαχτυλικό μας αποτύπωμα-θα τα ανακαλύψετε, ψάχνοντας πόντο-πόντο το ηλεκτρονικό μας…κορμάκι.,όπως θα ΄λεγε κι ο Δάντης.Όχι ο κλασσικός με την…Κόλαση,ο άλλος.

Άλλωστε,εδώ θα είμαστε κάθε μέρα,να προσθέτουμε κι όταν χρειάζεται να αφαιρούμε ή να αναθεωρούμε πράγματα.Οι έξυπνοι αλλάζουνε εύκολα γνώμη,οι ανόητοι ποτέ,όπως δίδασκε κι ένας σοφός.

Σε κάθε περίπτωση,η σχέση μας μαζί σας είναι που μετράει.Μια σχέση διαδραστικά «ερωτική».Αμφίδρομη.

Γι΄αυτό και στο τέλος κάθε κειμένου,υπάρχει θέση για τα δικά σας σχόλια.Ειδικά,.όμως,σε αυτή εδώ τη γωνιά –στα TV Blogs ο διάλογος θα είναι διαρκής…Μπορείτε να γράφετε για ότι σας φτιάχνει,σας χαλάει ή σας κάνει να απορείτε με όσα βλέπετε κάθε στιγμή και ώρα στο γυαλί. Σαν να καθόμαστε μαζί στον καναπέ ,ας πούμε και κρίνουμε –επί τόπου- αυτά που γίνονται στη τηλεόραση.

Συχνά –πυκνά θα παρεμβαίνουμε κι εμείς.Οχι ως ειδικοί.Ετσι κι αλλιώς,καθώς λένε,ο ειδικός είναι εκείνος που μπορεί να σου υποδείξει όλα εκείνα τα σωστά επιμέρους βήματα για να πέσεις με ασφάλεια στον…γκρεμό.

Δώστε του, λοιπόν, κλώτσο να γυρίσει, η κουβέντα να αρχίσει…