Πώς μας φάνηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης και οι «Καλές Δουλειές» του;

Ανταποκρίθηκε το κοινό στο " κάλεσμα" του Πέτρου Φιλιππίδη και τις νέας του σειράς;

Ξεκίνησε χθες η πολυαναμενόμενη σειρά μυθοπλασίας του Πετρου Φιλιππίδη, γνωστού και ως ο καλύτερος Έλληνας ηθοποιός. Τα νούμερα ήταν ικανοποιητικά όχι όμως και ιδιαίτερα υψηλά, όπως κάποιοι περίμεναν.

Στο γενικό σύνολο τηλεθέασης, η σειρά του ΑΝΤ1 σημείωσε ποσοστό 26,3%, φτάνοντας ακόμα και στο 30,9%. Από την άλλη, το σίριαλ του MEGA προτίμησε το 21,1% των τηλεθεατών. Στο δυναμικό κοινό, ο Πέτρος Φιλιππίδης συγκέντρωσε 28,4% του κοινού, έναντι 20,8% που προτίμησε τον Γιάννη Μπέζο.

Θα μου πείτε πρώτο επεισόδιο… νωρίς να μιλάμε για νούμερα και για το αν  θα πάρει κομμάτι από τη πίτα της  τηλεθέασης τις επόμενες εβδόμαδες Πιθανά και να συμβεί.

Η πρώτη όμως γεύση που μου άφησε, από πλευράς σεναρίου δε κάλυψε (ο μεσόκοπος Ζαχαρίας που μέσα στην εποχή της γενικότερης κρίσης προσπαθεί να ορθοποδίσει κάνοντας ότι είναι δυνατό και κάθε είδος δουλειά για να μπορέσει αυτος και η οικογενεια του να γίνουν και πάλι ευτυχισμένοι) τις προσδοκίες μου και όπως φάνηκε ούτε του τηλεοπτικού κοινού.

Στο επίσημο site  του ΑΝΤ1 στη σελίδα της σειράς αναρτήθηκαν κάποια σχόλια για τις» καλές δουλειές» με ευχές για καλή αρχή στο νέο εγχείρημα του ΑΝΤ1, κάποια όμως σχολίαζαν την εν λόγω σειρά  και τον καλύτερο Έλληνα ηθοποιό και ήταν ειρωνικά. Έχω την αίσθηση, ότι οι παλαιότερες δηλώσεις του κ. Φιλιππίδη περί καλύτερου Έλληνα ηθοποιού, έχουν «ενοχλήσει» το τηλεοπτικό κοινό και ο καιρός θα δείξει αν θα του γυρίσει τη πλάτη.

Να σημειώσουμε δε, ότι η συγκεκριμένη σειρά παίζει απέναντι από την τηλεοπτική  Έμμα, που πρωταγωνιστεί ο καλός του φίλος και εξίσου καλός ηθοποιός Γιαννης Μπέζος. Άρα μπορούμε να μιλάμε για μια τηλεμαχία μεταξύ δυο κολλητών που διεκδικούν τον ίδιο τίτλο. Αυτόν του νικητή όσον αφορά στη τηλεθέαση και αυτόν του καλύτερου Έλληνα ηθοποιού στις καρδιές του κόσμου.

Παυλίνα Ντάσιου