Ποιους «χτυπάει» η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Η παρουσιάστρια είναι πολύ "Happy"...

Δυο βδομάδες συμπληρώνει σήμερα το «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή και πραγματικά είναι χαρούμενες οι μέρες, τόσο για την παρουσιάστρια όσο και για το κανάλι της Κάντζας.

Η εκπομπή, που ξεκίνησε στα μέσα της σεζόν και πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν ότι δε θα «πάει», έρχεται να τους διαψεύσει πανηγυρικά. Από την πρεμιέρα έδειξε τη δυναμική της, με υψηλά νούμερα φτάνοντας την πρόηγούμενη εβδομάδα μέχρι και το 32,5% στα νεανικά -αλλά κρατάς και μια πισινή θεωρώντας ότι μπορεί να οφείλεται στη «περιέργια» του κόσμου προς κάτι καινούργιο. Ολοκληρώνοντας όμως σήμερα δυο εβδομάδες τηλεοπτικού αέρα, τα νούμερα συνεχίζουν να είναι υψηλά  να ανταγωνίζεται και να περνάει τους δυνατούς  «αντίπαλους¨» που έχει απέναντι της.

Συγκεκριμένα χθες τα νούμερα χαμογέλασαν και  πάλι για τη Σταματίνα και την ομάδα της δίνοντας ένα γενναιόδωρο 26,2% στα νεανικά, απέναντι στο πρωινό του Αντ1 που κράτησε ένα 22,7%, ενώ τα πράγματα για τη πρωινή ενημερωτική ζώνη του Mega ήταν ακόμη πιο δύσκολα, αφού από της 08:00 που μας καλημέρησε η Σταματίνα και η παρέα της,  τα νεανικά νούμερα του mega έπεσαν στο 14,5%.

Αναλύοντας λοιπόν τους πίνακες τηλεθέασης, βλέπουμε ότι ο μεγάλος χαμένος της αναμέτρησης είναι η ενημερωτική ζώνη του mega (χάνει μεγάλο μερίδιο τηλεθέασης από το Happy Day) και ο καιρός θα δείξει αν θα ανακάμψει, αφού ξεκινώντας και η προεκλογική περίοδος πρέπει να δούμε αν το ενδιαφέρον του κόσμου θα εστιαστεί στα πολιτικά πρόσωπα ή θα επιλέξει μια πιο ενάλαφρη εκπομπή για τη πρώτη καλημέρα.

Παυλίνα Ντάσιου