Πηλιχού overdose σήμερα και το στοίχημα του ΑΝΤ1 !

 

LIKE για την Ιωάννα που μιλάει πολύ όμορφα και δεν έγινε «μαϊντανός» όσο και αν μίλησε στις κάμερες, όσο και αν βγήκε στις εκπομπές. Θέλει ταλέντο αυτό και σωστή διαχείριση. Είναι από τις λίγες περιπτώσεις που κάποιος επαγγελματίας που παίρνει μέρος σε ένα τέτοιο show, καταφέρνει να μου κινήσει την περιέργεια να παρακολουθήσω την καριέρα του, γιατί πιστεύω ότι όντως θα είναι πολύ καλός σε αυτό. Η Ιωάννα στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ήταν εξαιρετική στο «ΜΙΛΑ» με την Τατιάνα και τη γυναικοπαρέα, που της ετοίμασαν και ένα πολύ ωραίο βίντεο.

Αν ο ΑΝΤ1 περίμενε λίγο ακόμα, θα ήταν αγνώριστοι οι ηθοποιοί στο «Ελεύθερος και ωραίος»! Στη συγκεκριμένη σειρά παίζει και η Ιωάννα Πηλιχού, αλλά είναι τελειώς διαφορετική, μιας και η σειρά είχε γυριστεί πριν δύο χρόνια. Παρολίγο και θα άλλαζε και η …μόδα!

ξανά-LIKE!

Πάντως, για να αποδώσουμε και τα εύσημα στο κανάλι του Αμαρουσίου (επειδή άκουσε τα εξ αμάξης απο πολλούς για αυτή τη σειρά), την πρεμιέρα του «Είναι στιγμές» τη χειρίστηκε μαεστρικά. Πολύ δυνατό πρόμο, καταιγισμός (ως εκεί που αντέχεται) από τρέιλερ, ωραία teaser βίντεο, ενώ είναι και πολύ σημαντικό και το ομώνυμο τραγούδι του Αντώνη Ρέμου.

Δεν θα μας χάλαγε αν κάποιος από τους πρωταγωνιστές έκανε και ένα γρήγορο πέρασμα με τα παγοπέδιλα από τον τελικό του Dancing…! Πάντως, φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα σειρά και θα δοκιμάσει πιο σοβαρά από ποτέ την κυριαρχία του ΜΕΓΚΑ στη συγκεκριμένη ζώνη και ώρα. Άλλωστε μην ξεχνάμε ποιό κανάλι εκτόξευσε τη ζώνη των σήριαλ για μια δεκαετία με τη «Λάμψη» και το «Καλημέρα Ζωή». Γιατί να μην επαναλάβει το θρίαμβο… ; Θα μάθουμε πολύ σύντομα!

Όλα τα άρθρα