Οι Argo στο …απόσπασμα!

Το μεγάλο λάθος της ΕΡΤ και το "κάψιμο" του συγκροτήματος!

Έχει περάσει μία εβδομάδα από την μέρα που οι Argo αποκλείστηκαν από τον τελικό της Eurovision και ακόμα ακούμε κακά σχόλια, αρνητικές κριτικές και κάθε λογής άποψη για την εμφάνισή τους. Έχουμε στήσει έξι παιδιά στο απόσπασμα και οι «σφαίρες» ακόμα να τελειώσουν.

Κατά τη γνώμη μου, είναι πέρα για πέρα άδικο αυτό που γίνεται με το συγκρότημα. Αντί τα «βέλη» να έχουν κατεύθυνση προς το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, πέφτουν βροχή προς τα συγκεκριμένα παιδιά, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στη σκηνή της Globe Arena, αλλά δεν κατάφεραν να πείσουν το κοινό και τις επιτροπές. Και φυσικά αυτό σημαίνει «κάψιμο» του συγκροτήματος που, πλέον, οι περισσότεροι θα το θυμόμαστε για την αποτυχία του στον μουσικό διαγωνισμό.

Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός, και στην συγκεκριμένη περίπτωση το κεφάλι είναι η ΕΡΤ. Το μεγάλο λάθος είναι της ΕΡΤ και η επιλογή των Argo ήταν ανούσια. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση μετά τον αποκλεισμό ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «δόθηκε λοιπόν μια ευκαιρία σε νέα παιδιά, άφθαρτους μουσικούς, στο συγκρότημα «της διπλανής πόρτας», να δοκιμάσουν».

Όχι, κύριοι της ΕΡΤ! Αν θέλατε να δώσετε την ευκαιρία σε άφθαρτους μουσικούς της διπλανής πόρτας, έπρεπε να βρείτε πέντε-έξι συγκροτήματα, να κάνετε έναν «τελικό» και να αποφασίσει ο κόσμος, που τόσα χρόνια πληρώνει την ΕΡΤ, για το ποιος θα πάει στην Στοκχόλμη. Όχι απευθείας ανάθεση με το έτσι θέλω…

Κλείνοντας, έχω να κάνω μια πρόταση προς την ΕΡΤ. Αφού «καταστρέψαμε» την ποντιακή μουσική και την κάναμε χιπ χοπ, ίσως του χρόνου θα μπορούσαμε να μετατρέψουμε την «Φραγκοσυριανή» σε Heavy Metal… Για σκεφτείτε το…