Ο Γιώργος Καράβας «έδειξε» τον δρόμο για το GNTM 5

Γιώργος Καράβας

Η πραγματική έκπληξη του GNTM 4 ήρθε στο φινάλε...

Τελικά, την έκπληξη την φύλαγε για την βραδιά του τελικού το GNTM 4. Μια βραδιά που κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, να ξεκουράσει τους τηλεθεατές από την διαδρομή του συγκεκριμένου κύκλου και να δημιουργήσει νέα προοπτική για τον επόμενο. Με ποιο τρόπο;

Με την ευχάριστη έκπληξη… στην παρουσίαση του Γιώργου Καράβα και στα backstage της Βίκυς Κουλιανού.

Στην περίπτωση Καράβα, ο οποίος ανέλαβε τον συντονισμό της βραδιάς στη live αναμετάδοση του τελικού του GNTM 4, η παρουσία του ήταν τόσο άψογα ολοκληρωμένη που ίσως δεν θα πρέπει να μιλάμε μόνο για τον επόμενο συντονιστή του Greece’s Next Top Model, αλλά ίσως για τον νέο παρουσιαστή του Star.

Από την άλλη, η Βίκυ Κουλιανού με μια to the point, αυθεντική και χωρίς περιττές ειρωνείες παρουσία, οδήγησε τους συμμετέχοντες στο βασικό αντικείμενο του συγκεκριμένου reality που είναι η μόδα.

Καθώς, λοιπόν, οδεύουμε προς το GNTM 5, ίσως ήρθε η ώρα για την πιο σημαντική αναθεώρηση που χρειάζεται να κάνει το show, κατά τη διάρκεια του φρεκαρίσματός του για να σταθεί δυνατά στον ανταγωνισμό. Μετά από 5 χρόνια, φαίνεται πως οι βαρύγδουπες στα όρια του προσβλητικού ατάκες κάποιων εκ των συμμετεχόντων, ίσως ανήκουν στο παρελθόν.

Η τηλεόραση εξελίσσεται διαρκώς, το ίδιο και οι τηλεθεατές, οι οποίοι προσπερνούν αδιάφορα ό,τι ή όποιον παραμένει κουραστικά επαναλαμβανόμενος. Από την άλλη, επιβραβεύουν όποιον του δίνεται η ευκαιρία να φέρει νέο αέρα, με ουσία και περιεχόμενο και ο Γιώργος Καράβας «έδειξε» στο φινάλε το μονοπάτι που θα πρέπει να ακολουθήσει το GNTM 5.