Μπράβο στον Γιώργο Χωραφά και την Gastronomy!

Super LIKE!

Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε ένα ακόμη ξεχωριστό δείπνο από την Gastronomy Team , με τη βοήθεια του Γιώργου Χωραφά αυτή τη φορά και με σκοπό να βοηθήσουν την Πανελλαδική Παναθηναική οργάνωση γυναικών «Θερμαίδες» στην επέκταση της παιδοκαρδιολογικής μονάδας του ΑΧΕΠΑ.

Δίπλα στη θάλασσα και με θέα την πόλη της Θεσσαλονίκης, οι καλεσμένοι απόλαυσαν μοναδικές γεύσεις στο εστιατόριο Les Zazous , επιλεγμένες από τον παγκοσμίου φήμης ηθοποιό, στηρίζοντας παράλληλα τον σημαντικό σκοπό του δείπνου.

Θερμαϊδές, Gastronomy team και ο Γιώργος Χωραφάς!

O Γιώργος Χωραφάς δήλωσε αποκλειστικά στο ZAPPIT: «Ένιωσα ζεστασιά απόψε. Θυμάμαι 160 χαμόγελα, τόση θετική ενέργεια… ήταν πολύ ευχάριστο να είμαι host guest chef σε ένα τόσο όμορφο περιβάλλον όπως το Les Zazous, με εξαιρετική οργάνωση & με φόντο όλη την πόλη, για την οποία γίνεται η όλη προσπάθεια».

Gastronomy team και Βασιλική Αδαμίδου της LIDL

Η Άννυ Καλογιάννη, η Στέλλα Καραγιαννίδου και ο Παναγιώτης Σωπιάδης – ή αλλιώς Gastronomy Team – μαζί με την εξαιρετικά σημαντική βοήθεια της Βασιλικής Αδαμίδου, διευθύντριας Δημοσίων Σχέσεων της LIDL, κατάφεραν να βάλουν ένα σημαντικό λιθαράκι και να φέρουν τον στόχο της εκδήλωσης πιο κοντά στην ολοκλήρωση του. Η εταιρεία τηλεπικοινωνιών WIND και το περιοδικό HELLO! των Εκδόσεων Λυμπέρη στήριξαν μια ακόμα σημαντική προσπάθεια, με το δικό τους μοναδικό τρόπο.

Γιώργος Χωραφάς και Χάιδω Τσάνταλη

Για την ενίσχυση του έργου των ΘΕΡΜΑΪΔΩΝ
Aρ. λογ. Εμπορικής: 58088951

Να βάλω και το UNLIKE μου, αν και μετά από τόσο καλές πράξεις, δεν θέλω να είμαι κακός. Τουλάχιστον να εκφράσω την άποψή μου, ότι δεν μου αρέσουν καθόλου τα μεγάλα, πολύχρωμα τατούαζ στις γυναίκες. Ειδικά όταν είναι τόσο μεγάλα και τόσο πολύχρομα, όσο της Πηνελόπης Αναστασοπούλου. Μια χαρά κορίτσι σαν τα κρύα τα νερά, χαλιέται με αυτές τις μουτζούρες πάνω στο θεσπέσιο θηλυκό κορμί της…

Όλα τα άρθρα