«Μουρμούρα» – Κλεμμένα Όνειρα – Ποιος κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης;

Τι τηλεθέαση έκανε χθες η δημοφιλής σειρά;

Από την αρχή της σεζόν η ¨Μουρμούρα¨έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Αυτό ήταν κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα το κανάλι της Κάντζας, γι’ αυτό και όπως ήδη έχουμε γράψει πήρε το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν.

Ο κόσμος δείχνει να έχει ταυτιστεί με τα ζευγάρια της σειράς, αφού πολύ έξυπνα οι σεναριογράφοι δεν έχουν περιοριστεί σε ένα ηλικιακό target group, αλλά σε τρεις γενιές, αναδεικνύοντας τις καθημερινές στιγμές του.

Σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική ζώνη, τη λεγόμενη prime time, η σειρά πάει πολύ καλά αν και έρχεται αντιμέτωπη με τα «Κλεμμένα Όνειρα» του Μega άλλη σειρά που χτυπάει επίσης υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Να θυμίσουμε ότι τα ¨Κλεμμένα Όνειρα» θεωρείται από το κανάλι της Μεσογείων δυνατό χαρτί, αφού έχει αναμετρηθεί με δύσκολους αντιπάλους όπως το The Voice, και τα έχει καταφέρει μια χαρά.

Το χθεσινό επεισόδιο της Μουρμούρας, λοιπόν, κατάφερε και χτύπησε τα Κλεμμένα Όνειρα. Συγκεκριμένα στο δυναμικό κοινό έκανε μέσο όρο 39,4% και έφτασε μέχρι 40,4%, ενώ η σειρά του mega αντίστοιχα παρέμεινε στο 26,1%

Στα γενικά νούμερα η Μουρμούρα έφτασε το 33,6% και τα Κλεμμένα Όνειρα το 31,2%.

Αξίζει να αναφέρω πως η Μουρμούρα είναι μια οικονομική σειρά, αφού δεν υπάρχουν εξωτερικά γυρίσματα ή αριθμητικά μεγάλο κάστ, πράγμα που αποδεικνύει ότι όταν υπάρχει σενάριο όλα τα υπόλοιπα περισσεύουν.

Παυλίνα Ντάσιου