Μη λέμε πάλι τα ίδια για την EUROVISION και ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Aλιάγας!

Είναι ο κορυφαίος, ΔΕΙΤΕ γιατί

Πολύ LIKE στην απόφαση της ΕΡΤ -κόντρα σε απόψεις ηλιθίων- να συμμετάσχουμε και φέτος στην EUROVISION και κατά συνέπεια, να μη γίνουμε (ξανά) διεθνώς περίγελος. Είναι πολύ υποκριτικό να υποστηρίζουμε ότι…σπαταλάμε λεφτά με την EUROVISION, τη στιγμή που η ΕΡΤ -αλλά και άλλοι δημόσιοι οργανισμοί- πετάνε εκατομμύρια σε μίζες, απατεωνιές, προμήθειες και ένα σωρό άχρηστα πράγματα, τη στιγμή που ως χώρα δεν κερδίζουμε κάτι από αυτό. Τουλάχιστον, το πανηγυράκι αυτό, μας δίνει και λίγη χαρά, γελάμε με τις κιτς στιγμές, είμαστε υπερήφανοι γιατί συμμετέχουμε αξιοπρεπώς κάθε χρόνο και γιατί βρε αδερφέ, είναι από τις ελάχιστες φορές που είμαστε σε κάτι καλύτεροι από Άγγλους, Γάλλους, Ιταλούς και Γερμανούς!

Και αυτό δεν κοστίζει όσο λένε διάφορα «παπαγαλάκια», διάφοροι άσχετοι μπουρδολόγοι που δεν έχουν ιδέα. Για να τελειώνουμε, η αλήθεια για τη EUROVISION είναι μια : Ξοδεύεις πολλά ; Βγάζεις πολλά. Ξοδεύεις λίγα ; Βγάζεις λίγα. Αλλά «μέσα» ποτέ δεν μπαίνεις. Όσο ανίκανος και αν είσαι, 5 χορηγούς να πληρώσουν τα απαραίτητα θα βρεις. Και τις ημέρες προβολής του θεσμού (ημιτελικός, τελικός), η ΕΡΤ θα κάνει ποσοστά που δεν κάνει ούτε στον ύπνο της, οπότε έχει και διαφημιστικά έσοδα. 

Πολύ UNLIKE σε όλους τους άσχετους -που θα τους ξαναφάμε στη μάπα- που διαλαλούν ότι η EUROVISION κοστίζει και είναι «σπατάλη». Ακόμα και τις χρυσές εποχές του Σάκη, η ΕΡΤ είχε κέρδος.

Ελάχιστα με ενδιαφέρει ποιός θα μας εκπροσωπήσει, φτάνει να είναι κάποιος/α καλλίφωνος με κατάλληλο -για τον διαγωνισμό- τραγούδι. Να έχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία για ακόμα μια χρονιά. Να παραμείνουμε η μοναδική χώρα (από τις 43) που προκρίνεται ανελλιπώς κάθε χρονιά στον τελικό από το 2004 που ξεκίνησε η διαδικασία των ημιτελικών. Τώρα 10οι θα βγούμε, 12οι, 4οι, δεν με ενδιαφέρει. Η UNIVERSAL θα κάνει καλή δουλειά.

Όπως και οι Αζέροι που διοργανώνουν την EUROVISION. Θα «σκιστούν» να δείξουν σε όλους ότι μπορούν. Και θα τα καταφέρουν. Γιατί εκεί…λεφτά υπάρχουν!

 

SUPER LIKE!!!!!

Δείτε  ένα από τα ωραιότερα βίντεο που έχουν γίνει ποτέ για…πρόλογος βραβείων. Αν έχεις λεφτά, ιδέες και τα πρόσωπα, φτιάχνεις τέτοια βίντεο. Αν δεν έχεις κάνεις…χμ τέλωσπάντων!

O -δικός μας- Νίκος Αλιάγας παρουσίασε τα πολύ δημοφιλή NRJ μουσικά βραβεία με καλεσμένη όλη την παγκόσμια showbiz. Την ώρα, λοιπόν, που ήθελε να…προλογίσει την Ντάφι, αντί να κάνει μια απλή προσφώνηση, επέλεξε να κάνει αυτό που θα δείτε…Tα συγκεκριμένα βραβεία ήταν το 2009!

Φίλε Νίκο, πολλά μπράβο. Για την ιδεά, την υλοποίηση και το αποτέλεσμα…!

Απλά απολαύστε τον!

Δείτε το βίντεο

Όλα τα άρθρα