Καταρρέει η χώρα και συζητάμε 3 μέρες για την εκπομπή των Γιολαντοπερρήδων

 

Πραγματικά δεν έχουμε με ΤΙΠΟΤΑ άλλο να ασχοληθούμε αυτές τις ημέρες ! Εντάξει, δεν κάνουμε βαριά ενημέρωση εδώ, αλλά μια επίγνωση της κατάστασης την έχουμε. Και όταν όλος ο πλανήτης «σκίζει» τη χώρας μας, είτε κάνεις gossip, είτε κάνεις lifestyle, είτε πυρηνική φυσική, οφείλεις να μπορείς να αξιολογήσεις τι είναι σημαντικό και τι είναι παπαριά. Και αυτό που κουβεντιάζουν στις εκπομπές από προχθές είναι παπαριά. Με όλο το σεβασμό στους πρωταγωνιστές του «σήριαλ». Μην το συνεχίζετε, φτάνει ! UNLIKE λέμε!

Την ώρα που η Γιολάντα Διαμαντή μιλούσε (καλά τα είπε) για το «θέμα», η Ελένη Μενεγάκη, φιλοξενούσε τη συγγραφέα, Μαρίνα Ψιλούτσικου και είχαν μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα. Σόρρυ κιόλας, αλλά «Ελένη» είδα. 

Και πολύ LIKE στο καινούργιο τραγούδι του Χρήστου Δάντη. Αν και η εταιρία του, SONY, τον έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνι και δεν προμόταρε καθόλου το εν λόγω κομμάτι, ο ίδιος δεν δίστασε να τους «κράξει» ανελέητα στα social media. Καλά έκανε ο Χρηστάρας, γιατί είναι και γαμώ τους καλλιτέχνες και θα έπρεπε να του φερθούν πιο κόσμια. 

Να και το κομμάτι σε μουσική δική του και στίχους, Νίκης Παπαθεοχάρη:


Όλα τα άρθρα