Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ και η Αθηνά Οικονομάκου

 

Να ξεκαθαρίσω ότι την «Ζωή της άλλης» δεν την είχα παρακολουθήσει ποτέ ως…την προηγούμενη εβδομάδα. Λόγω ώρας και όχι από επιλογή. Για να είμαι ειλικρινής δεν βλέπω και πολλές σειρές, πλέον, μόνο λόγω δουλειάς. Έκανα όμως, ταχύρρυθμα μαθήματα στην «Ζωή» και τα έμαθα όλα. Έτσι, θα καθήσω και εγώ, μαζί με άλλο ένα 60-65% του τηλεοπτικού κοινού να δω την αυλαία της σειράς. Περίπου 3 εκατομμύρια Ελλήνων θα βλέπουν ΜΕΓΚΑ σήμερα!

Μέχρι και η Αθηνά Οικονομάκου θα καθήσει σπίτι της με φίλους να το δει, όπως μαρτύρησε, αφού τα άλλα επεισόδια δεν τα παρακολούθησε σχεδόν ποτέ! Πότε να προλάβει άλλωστε το κόρίτσι με τόσες δουλειές ; Πάντα τέτοια αγαπητή Αθηνά! Πάντα πολλές και καλές δουλειές!

Είναι θέμα ικανότητας, ταλέντου, γνωριμιών, τύχης, timing να βρεθεί αυτός ο ρόλος που θα εκτοξεύσει έναν ηθοποιό, όπως έγινε με την Αθηνά. Είναι στο δικό της χέρι -αποκλειστικά- να συνεχίσει αυτήν την πορεία. Να αφήσει να καταλαγιάσει ο πανικός και να συνεχίσει την πορεία της με προσεκτικά βήματα. 

Όσο για το τέλος της σειράς ; Η αλήθεια είναι ότι τελικά αυτή που θα επικρατήσει είναι η…. τηλεθέαση! Βάλτε στοιχήματα, έχει πλάκα! Τα υπόλοιπα αύριο…!

Όλα τα άρθρα