Η τηλεμαχία του Σαββατοκύριακου μόλις άρχισε

Κωνσταντίνα vs Σπυροπούλου...

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε , είδαμε και απολαύσαμε πολλές τηλεοπτικές πρεμιέρες,από τον Alpha και το Epsilon, αφού μέχρι στιγμής, αυτοί είναι οι δυο σταθμοί , που έχουν ζωντανό πρόγραμμα το Σ.Κ.

Και ενώ όλο το καλοκαίρι, αναμέναμε με ενδιαφέρον την επιστροφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, με δική της ολοδική της εκπομπή, φέτος και επίσημα, το Σπίτι Μου-Σπιτάκι μου, κατάφερε να κάνει τη διαφορά και να γίνει θέμα συζήτησης στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Ο λόγος βέβαια δεν ήταν η αυτός που περίμεναν και ήλπιζαν οι υπεύθυνοι του καναλιού, αφού από την πρώτη μέρα κιόλας τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε η εκπομπή έδειξαν ότι φέτος, τα πράγματα για την Κωνσταντίνα και την παρέα της θα είναι ζόρικα.

Σε αυτό μεγάλο ρόλο έπαιξε και η εμφάνιση της Κατερίνας Καραβάτου και τον Κρατερού Κατσούλη, που την τελευταία στιγμή,βρέθηκαν απέναντι της, μέσα από τη συχνότητα του Εpsilon.

Η διαφορά ανάμεσα στα δυο προγράμματα, το Σάββατο δεν ήταν αγεφύρωτη,δίνοντας το προβάδισμα στην Κωνσταντίνα ενώ χθες οι δυο πρώην συνεργάτιδες έπαιξαν στα ίσα με νικήτρια, με μικρή διαφορά την Κατερίνα Καραβάτου.

Η παρουσία της Σπυροπούλου, παρά, τις προετοιμασίες, τις αλλαγές στον τίτλο,στο πλατό ,την ανανέωση της ομάδας της, τα προνόμια που έχει από το κανάλι, και τους δεκάδες ανθρώπους που απασχολούνται στο Σπίτι Μου-Σπιτάκι Μου, δεν απέφεραν τον αέρα ανανέωσης που περίμενε η ίδια και πίστευαν οι υπεύθυνοι.

Δεν είχαν βέβαια υπολογίσει και τον αντίπαλο-αφού μέχρι πριν λίγο καιρό νόμιζαν ότι θα έπαιζαν μόνοι στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου- αλλά δεν είναι η Καραβάτου , που έκοψε τον αέρα της Κωνσταντίνας.

Καθώς φάνηκε η Κωνσταντίνα δεν έπεισε το τηλεοπτικό κοινό. Ο λόγος;Η Κωνσταντίνα ,δείχνει να έχει ανάγκη να φανεί η κεντρική παρουσιάστρια της εκπομπής και αυτό φαίνεται.

Δεν δίνει χώρο στους ανθρώπους που την πλαισιώνουν και οι οποίοι έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από αυτήν . Και αυτό φαίνεται και το μαρτυρούν τα αμήχανα βλέμματα των συνεργατών της που την κοιτάνε μέσα στα μάτια, περιμένοντας το καταφατικό βλέμμα της για να πάρουν τον λόγο και να μιλήσουν.

Η Κωνσταντίνα δεν έχει καταλάβει ότι η συνταγή για μια επιτυχημένη εκπομπή είναι ομαδική υπόθεση. Η ίδια θέλει να πάρει το παιχνίδι πάνω της και να καρπωθεί την επιτυχία.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, που η τηλεθέαση δεν της χαμογέλασε, πρέπει να είναι έτοιμη , να αντιμετωπίσει και τα σχόλια και την κριτική του κόσμου,που στην περίπτωση της , δεν της χαρίζεται και όχι άδικα .

Με άλλα λόγια, η Κωνσταντίνα , δεν έχει αντίπαλο, κάποιο τηλεοπτικό πρόσωπο,η προιόν. Μεγάλος της αντίπαλος είναι ο ίδιος της ο εαυτός. 'Όσο πιο γρήγορα το καταλάβει και προσπαθήσει να το διορθώσει, τόσο καλύτερο για την ίδια και τους τηλεθεατές.

Πρέπει δε να πούμε, ότι, τα νούμερα σήμερα το πρωί έδειξαν ότι η Σπυροπούλου, “έχασε” στη μάχη της τηλεθέασης και από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ η οποία στα γενικά σημείωσε υψηλότερα νούμερα από το Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου, κατατάσσοντας την, τρίτη στη μάχη της τηλεθέασης,

Παυλίνα Ντάσιου

Διαβάστε όλα τα άρθρα της κατηγορίας εδώ!