Η κρύα σούπα Στάη-Παπακωνσταντίνου και η διασκεδαστική «Ανατροπή»

Tσάμπα περιμέναμε μια είδηση στο NETWEEK. Την ίδια ώρα ο Μαχαιρίτσας και ο Κιμούλης τα "έχωναν" για τους καναλάρχες και το σύστημα...!

 

Χθες οι τηλεθεατές δεν λάθεψαν. 14,5% από αυτούς επέλεξαν ή άντεξαν να δουν το «NETWEEK» και την Έλλη Στάη σε μια από τις επιτυχίες της σεζόν. Εξασφάλισε την παρουσία του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στο στούντιο για μια ζωντανή συνέντευξη-απολογία για τη λίστα Λαγκάρντ, ή όπως διάολο τη λένε. Η επιτυχία ,όμως, εξαντλήθηκε στο «κλείσιμο» της συνέντευξης. Πέραν τούτου, ουδέν. Όχι ειδήσεις δεν βγήκαν από την κουβέντα, αλλά μάλλον προς κάτι βαρετό έτεινε το όλο θέμα.

Για αυτο και το υπόλοιπο 85% επέλεξε να δει κάτι άλλο. Είδαν τη συνέντευξη, το twitter πήρε φωτιά από τις ατάκες και τις απαντήσεις, αλλά δεν ικανοποιήθηκαν, μιας και ο πρώην Υπουργός είπε τα ίδια και τα ίδια. Την «αλήθεια του» όπως επαναλάμβανε -κουραστικά-.

Ο κόσμος επέλεξε να γελάσει με την επιστροφή των «Ράδιο Αρβύλα» και έκανε και ένα ευχάριστο διάλειμμα, βλέποντας μετά τις 23:50 την «Ανατροπή» με το καλλιτεχνικό πάνελ. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας τα έλεγε έξω απ΄ τα δόντια και ο Πρετεντέρης αισθανόταν λίγο…άβολα όταν ακούστηκαν κουβέντες για καναλάρχες και media.

O Γιώργος Κιμούλης διαφωνούσε με τον Αρναούτογλου και έφτανε και σε ακρότητες, λέγοντας ότι φταίνει μόνο οι πολιτικοί και όχι ο κόσμος. Άραγε, ποιός ψήφιζε αυτούς τους πολιτικούς ; Ποιός παρακάλαγε για ρουσφέτια, μεταθέσεις, διορισμούς στα βουλευτικά γραφεία ; O Γιάννης Μπέζος διαφωνούσε με τον Μαχαιρίτσα, η Ελένη Ράντου κρατούσε ήπιους τόνους και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν επαναστατικός και μετέφερε αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά, την άποψη του κόσμου, από όλη την Ελλάδα. Η παρουσία του Γιώργου Νταλάρα είχε τη βαρύτητά της και όσα είπε για τη Χ.Α. βρήκαν πολλούς σύμφωνους…

Απολαυστική «Ανατροπή», πολύ πιο χορταστική από την κρύα σούπα Παπακωνσταντίνου που μας σέρβιρε η ΝΕΤ για πρώτο πιάτο…

Όλα τα άρθρα…