Η…εξερευνήτρια που δεν σπούδασε ΤΙΠΟΤΑ και η τρέλα του Λιβιεράτου

Πόσο μα πόσο…UNLIKE!!!

Μα ειλικρινά σας λέω, ΔΕΝ φταίω εγώ. ΑΥΤΗ με προκαλεί ρε παιδιά! Το συνεχίζει το θέμα με την...»εξερευνήτρια της ζωής» η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. Αντί να το αφήσει να περάσει, πάει να το δικαιολογήσει και το έκανε ακόμα χειρότερο. Μας είπε, λοιπόν, εμφανιζόμενη στο «ΟΛΑ 12» ότι δεν έχει σπουδάσει τίποτα, ότι δεν της αρέσει να δουλεύει και ότι οι γυναίκες πρέπει να έχουν μόνο χόμπι! Ωραία πρότυπα δίνει η κυρία με τον γάμο-εξπρές!

Μάλλον και αυτή η θρησκευτική πράξη θα ήταν στο πλαίσιο της…εξερεύνησης όταν ήταν 19!  Τώρα εμείς τι φταίμε που της ήρθε να εξερευνήσει τον πάγο ;

Λέει και ψεμματάκια ότι έφυγε από τον «FLASH» από μόνη της… Α, δεν ξεκινήσαμε καλά!

Δείτε και ό,τι καταλάβατε, καταλάβατε…


LIKE στην «τρέλα» που πουλάει ο Λάμπης Λιβιεράτος. «Με την Εύη δεν είμαστε μαζί». «Μπορεί και να μην έχω χωρίσει από την Εύη»! Θεός! Με διαφορά περίπου δέκα ημερών, η πρώτη δήλωση ήταν στο «ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ» και η δεύτερη στο περιοδικό «ΟΚ». Και πως το δικαιολόγησε ; «Τουλάχιστον κάποιοι δημοσιογράφοι τώρα θα ξέρουν αν θα πρέπει να με καλέσουν στην εκπομπή τους ή όχι, εφόσον δεν θα έχουμε τίποτα άλλο γύρω από αυτό το θέμα». Πολύ έξυπνο, αν ήταν έτσι σχεδιασμένο! Λέγοντας ό,τι του κατέβει, ο Λιβιεράτος κοροϊδεύει, αυτούς που θέλουν να τον κοροϊδέψουν. Πρώτη φορά το κάνει κάποιος και το κάνει καλά!

Όλα τα άρθρα