Γιώργος Θεοφάνους: Ο κριτής που αγαπούσαμε να μισούμε …not found!

Γιώργος Θεοφάνους

Ο Γιώργος Θεοφάνους μπορεί να επέστρεψε στη θέση του κριτή στο X Factor, αλλά δεν πήρε μαζί του όλο του τον εαυτό.

Για σατανικούς δίδυμους ξέραμε, αλλά ο Γιώργος Θεοφάνους μας δείχνει και την άλλη πλευρά. Έπειτα από παύση μερικών ετών, επέστρεψε στην τηλεόραση ως κριτής στο X Factor, στο show που παλιότερα χάρισε στιγμές όπως αυτή:

…δύσκολο να ξεχαστούν, αλλά μπορούμε να επιλέξουμε να πάμε μπροστά.

Ο Γιώργος Θεοφάνους αποδεικνύει πως μπορεί να χειρίζεται την εικόνα του κατά το δοκούν και όπως θα έκανε ένας χαμαιλέοντας, να προσαρμόζεται στο περιβάλλον του ανάλογα, προς επιβίωση. Άλλες εποχές, άλλο show. Θα μπορούσες μόνο να χαρακτηρίσεις ολίσθημα στο παρελθόν – για μέντορα και διαγωνιζόμενο τον τρόπο που ο Αντώνης Φωκάς πήρε τη θέση του Χρήστου Ζαχαρόπουλου, αλλά κάποιοι θα πουν πως ήταν απλώς «καλό show».

Χρειάζεται ένας ισχυρός χαρακτήρας για να αποτινάξεις την τηλεοπτική περσόνα που ενδύθηκες επί σεζόν – και μάλιστα στο ίδιο concept πριν λίγα μόλις χρόνια – και περισσή εξυπνάδα για να το κάνεις αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό.

Κι όσο το twitter αναζητά τον παλιό κακό Γιώργο Θεοφάνους, και αγαπά κρυφά τον νέο, τόσο εκείνος αποφεύγει τη σκληρότητα που διακατείχε το λόγο του, χωρίς ωστόσο να χάνει τη βαρύτητα της άποψης του, αλλά και το τηλεοπτικό ενδιαφέρον. Η πρόσφατη εμφάνιση του στο «Μπράβο Ρούλα» ήταν ακόμα ένα δείγμα πως ο συνθέτης όχι μόνο διασκεδάζει με το νέο του εγώ, αλλά και πως η τηλεόραση του πάει πολύ.

Δείγμα πίστης σε αυτό, αλλά και εμπιστοσύνης στην καλλιτεχνική του πορεία, πως ο ΣΚΑΪ αποφασίζει να ρίξει στις πλάτες του το επόμενο ψυχαγωγικό του project, το «Junior Music Stars»

Ένα μουσικό show για παιδιά, κοντά στο Music School από το οποίο ο συνθέτης έχει εμπειρία και με στοιχεία από το «Μουσικό Εργαστηράκι» του. Σαν να λέμε στα νερά του, ή στα νερά που ο Γιώργος Θεοφάνους αισθάνεται άνετα να κολυμπά τελευταία και αυτό είναι μάλλον ευλογία για τον καθένα.

X FACTOR ΕΤΟΙΜΟΣ..

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης George Theofanous (@theofanousg) στις