Για ποιόν θα παίξει ντραμς ο Αντώνης Ρέμος και το πουτ….ικο μάρκετινγκ !

Ένα event που δεν θα το χάσω με τίποτα! WOW LIKE!

Ίσως ακόμα και πιο ενδιαφέρον και από ολόκληρα τα βραβεία MAD! Μπράβο στο μουσικό κανάλι που σκέφτηκε και υλοποίησε αυτό το μάζεμα που θα γίνει την άλλη Τετάρτη στο «ACRO»! 

Μία σούπερ μπάντα που θα φτιαχτεί για μια και μοναδική φορά και θα περιλαμβάνει :

Κιθάρα: Μύρωνας Στρατής και Γιώργος από «Κόκκινα Χαλιά»
Πλήκτρα: STAN
Μπάσο: Χρήστος από «Μέλισσες»
Guest στο τραγούδι: Μελίνα από «VEGAS» και η Ελένη Φουρέιρα

αλλά το super wow της υπόθεσης είναι ο Αντώνης Ρέμος, ο οποιός θα παίξει ντραμς! Κάτι που έχει κάνει αρκετές φορές, ειδικά όταν κάποιος από τους φίλους του τραγουδιστές, τον επισκέπεται στο μαγαζί που τραγουδάει. Ο Αντώνης παραχωρεί το μικρόφωνο και πιάνει τις μπαγκέτες. Έτσι, λοιπόν, και την επόμενη Τετάρτη σε ένα «MAD secret concert» που δεν θα είναι secret, αφού είναι η πρώτη φορά που ο κόσμος μπορεί να πάει να απολαύσει την μοναδική αυτή μουσική συνέυρεση! 

Το«UNLIKE» θα το δώσω σε όλον αυτόν τον ντόρο που έχει γίνει με το γνωστό «πουτανοτράγουδο» του Νίκου Οικονομόπουλου. 

Πολύς χαμός για το τίποτα βασικά και πολύ ασχοληθήκαμε. Για μια έξυπνη κίνηση μάρκετινγκ έγινε όλο αυτό και όχι για την…προώθηση του ελληνικού τραγουδιού. Κρίμα και ο Νίκος είναι από τους κορυφαίους τραγουδιστές που έχουμε, δεν είχε ανάγκη αυτόν τον τσαρλατανισμό. Εκτός αν ο ίδιος προσωπικά, ένιωθε μέσα του τόση πολλή οργή για κάποια «πουτάνα στην ψυχή», ώστε να ήθελε σώνει και καλά να την τραγουδήσει για να πάρει το μήνυμα. Τότε πάω πάσο. 

Αλλά και έτσι να είναι, θα έπρεπε να γνωρίζει πως οι συγκρίσεις με άλλους καλλιτέχνες ,που έχουν χρησιμοποιήσει κακιά λέξη, θα γίνουν και δεν θα είναι με το μέρος του. Όλη αυτή η υπερ-προβολή, μόνο και μόνο για να πουλήσει το τηλεπεριοδικό με το οποίο κυκλοφορεί το cd (κατάντια…), κακό κάνει στον καλλιτέχνη Οικονομόπουλο, πολλά τραγούδια του οποίου μου αρέσουν και πολύ μάλιστα. Και ο ίδιος μου είναι και πολύ συμπαθής. Σεμνός και έξω από τα φώτα. 

Ο ντόρος έγινε, όλοι το συζήτησαν, θα γίνει και η απονομή του πολυ-πλατινένιου (περιοδικού) και όλα καλά. Τη δουλειά μας την κάναμε. Αλλά μετά μην ψάχνουν γιατί πριν 30 χρόνια οι τραγουδιστές αξίας απολάμβαναν σεβασμού και διάρκειας. Οι τωρινοί απολαμβάνουν χρημάτων και δόξας. Διαλέγεις και παίρνεις…! 

Όλα τα άρθρα