Εύγε Χάρη Ρώμα!

Τι είδαμε στην πρεμιέρα του "Είδα το Χάρη με τα μάτια μου..."

Με πολύ γέλιο, αλλά και αφορμές για προβληματισμό, υποδέχτηκε το κοινό το εγχείρημα του Χάρη Ρώμα με τίτλο «Είδα το…Χάρη με τα μάτια μου». Ένα σύγχρονο έργο, με χιούμορ και αληθινές στιγμές, βγαλμένο μέσα από τη ζωή, που άλλοτε μας κάνει να γελάμε και άλλοτε μας…υποχρεώνει να κλαίμε.

Οι τέσσερις πρωταγωνιστές, Χάρης Ρώμας, Άννα Κουρή, Παναγιώτης Μπουσουλόπουλος και Πηνελόπη Πλάκα, ερμηνεύουν, προκαλώντας το αυθόρμητο γέλιο του κοινού, αλλά και τη συγκίνησή τους, συναισθήματα που διαδέχονται πολύ γρήγορα το ένα το άλλο.

Μαεστρικά γραμμένο -ειδικά στο β' μέρος- όπου το γέλιο δίνει τη θέση του στο δάκρυ, τη στιγμή που δεν το περιμένεις. Κοφτερές ατάκες και από τους τέσσερις ηθοποιούς που δίνουν ρέστα πάνω στη σκηνή του «ΑΜΙΡΑΛ».

Το δίδυμο Ρώμα-Κουρή μας θυμίζει κάτι από τα παλιά, στιγμές που πρωτοείδαμε στην τηλεόραση της δεκαετίας του 90' και που ο κόσμος αγαπάει και τιμά ακόμα και τώρα. Πιο ώριμοι, ενσαρκώνουν δύο χαρακτήρες που στο τέλος λυτρώνονται και μας πείθουν για την αγνότητά τους. Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος είναι άκρως πειστικός ερωτύλος δικηγοράκος με Porsche, μας έκανε να γελάσουμε.

Η Πηνελόπη Πλάκα ανα στιγμές συγκεντρώνει πάνω της όλα τα βλέμματα. Στο θεατρικό της ντεμπούτο, παίρνει πολύ καλό βαθμό, σε έναν απαιτητικό ρόλο, που γίνεται από…χαζογκομενίτσα σε ένα σέξυ «δεύτερο» περιτύλιγμα που σηκώνει ροζ τηλέφωνα, ως και πρωτοκλασάτη πρωταγωνίστρια στον «Πυγμαλίωνα» που επιζητά την καλλιτεχνική «ανάσταση» του μέντορά της. Παρά το ότι η χυμώδης και σέξυ εικόνα της κυριαρχεί στη σκηνή, καταφέρνει να παραμερίσει τα κάλλη της και να μας κάνει να μην ασχοληθούμε μόνο με αυτά. Well done girl!

Μια παράσταση που σε κάνει να γελάσεις, να προβληματιστείς και να περάσεις ευχάριστα με τέσσερις εξαιρετικούς οικοδεσπότες! 

LIKE !


Η Πέμη Ζούνη με την Άννα Κουρή

H Πηνελόπη Πλάκα με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη

Η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου και η Μαρία Γεωργιάδου συγχαίρουν τους πρωταγωνιστές

Ντόρα και Αλεξάνδρα Μπακογιάννη και Μαρίνα Βερνίκου μαζί με τον Χάρη Ρώμα

Όλα τα άρθρα…