Έτσι άλλαξαν οι εκπομπές του Mega τον χάρτη της πρωινής ζώνης

Mega

Μπαίνοντας με την πρώτη καλημέρα στον βαθύ ανταγωνισμό, έφεραν τα πάνω κάτω και ανάγκασαν όλους τους παίκτες να επαναπροσδιορίσουν τη στρατηγική τους.

Την χρονιά με τον πιο έντονο ανταγωνισμό σε επίπεδο δεκαετίας, το Mega κατέβηκε στην πρωινή τηλεοπτική αρένα με διπλή πρόταση ψυχαγωγίας, back to back, έπαιξε και κέρδισε. Όχι, δεν είναι νωρίς να πούμε ότι κέρδισε, γιατί ανεξάρτητα από το νούμερο που θα γράψει το κοντέρ στο τέλος Ιουνίου για τη συνολική παρουσία των μονομάχων, οι δύο συγκεκριμένες εκπομπές του σταθμού θα είναι κερδισμένες σε πολλά επίπεδα.

Με την Ελεονώρα Μελέτη στην καλύτερη ίσως περίοδο της τηλεοπτικής της πορείας, τον έμπειρο Κώστα Τσουρό σε βασικό ρόλο, την Φλορίντα Πετρουτσέλι και τον Θανάση Πάτρα με το ευχάριστο σχόλιο, το Mega Καλημέρα μπήκε στον ανταγωνισμό με την πιο γεμάτη και γρήγορη ροή που είχαμε δει σε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή έως τώρα. Η αρχισυντακτική ενορχήστρωση ήταν τέτοια που προκάλεσε αναταράξεις στο τηλεοπτικό τοπίο και του άλλαξε την εικόνα, αυτήν που γνωρίζαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Ακολούθως, η Δανάη Μπάρκα επέστρεψε με τέτοια φόρα και δυναμική που δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. Έχοντας δίπλα της τον Άρη Καβατζίκη που χειρίζεται με μαεστρία κάθε συνθήκη, την Δέσποινα Καμπούρη και τον Γιώργο Κρικοριάν να φέρνουν αέρα φρεσκάδας και μια δυνατή ομάδα πίσω από τις κάμερες, το Πάμε Δανάη πέτυχε την απόλυτη ανατροπή με μια καθαρόαιμη ψυχαγωγική πρόταση.

Υψώνοντας, λοιπόν, ένα καλοδουλεμένο τείχος ψυχαγωγίας στην πρωινή του ζώνη, το Mega ανάγκασε τους αντιπάλους του να ξαναπάρουν την κούρσα από την αρχή. Άλλαξε τα δεδομένα, πήγε στα κόκκινα τον ανταγωνισμό και δημιούργησε νέες δομές στις σκαλέτες των πρωινών.

Ποιος θα είναι στο τέλος ο νικητής κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει. Ίσως, όμως, να έχει μεγαλύτερη σημασία αν στη διαδρομή είσαι εσύ αυτός που δίνει τον ρυθμό, αυτός που θέτει νέους κανόνες. Και αυτό είναι κάτι που σίγουρα έκαναν φέτος το Mega Καλημέρα και το Πάμε Δανάη.