Αρκεί μια μέρα για να αδειάζουμε τον Λιάγκα μετά από 5 χρόνια πετυχημένης πορείας;

Βρήκε ο Λιάγκας τον δάσκαλο του;

Και έφτασε ξαφνικά η μέρα, που τα μηχανάκια της AGB, γύρισαν την πλάτη στον έξυπνο παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα και την ομάδα του.

Μετά από ένα ολόκληρο καλοκαίρι, με κάθε είδους κακόβουλα σχόλια,από τους περισσότερους, για το νέο εγχείρημα του Mega να αναθέσει την παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του καναλιού στον Μάρκο Σεφερλή, ήρθε η τηλεθέαση της πρεμιέρας του Mega με Mια, να κλείσει τα στόματα όλων.

Τα στόματα, όλων αυτών, που πίστευαν και έπαιζαν στοίχημα, πως ο Μάρκος και η ομάδα του θα “εξαφανιστούν” την πρώτη εβδομάδα.

Ξαφνικά, όμως ο Μάρκος φαντάζει ιδανικός για τη θέση του παρουσιαστή πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής και η κωλοτούμπα από τη Δευτέρα πάει σύννεφο. Ξαφνικά βρέθηκαν πολλοί να λένε και να αναλύουν σε εκπομπές πως περίμεναν αυτή την εξέλιξη.  Εγώ λοιπόν θα είμαι ειλικρινής και θα πω, πως , δε πίστευα , ότι θα υπήρχε , τόσο μεγάλη διαφορά υπέρ του Μάρκου, ανάμεσα στις δυο εκπομπές.ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ.

Και για να μην παρεχηγηθούν τα λόγια μου, θα προσθέσω, πως ο Σεφερλής είναι κορυφαίος κωμικός ηθοποιός και σέβομαι πάντα τη γνώμη του κόσμου, που τον αποθεώνει και γεμίζει εδώ και χρόνια τα θέατρα του.

Ωστόσο, δε μπορώ να ακούω ανθρώπους του χώρου , που μέσα σε μια μέρα, αποφάσισαν πως ο Σεφερλής ήρθε για να σώσει την πρωινή ζώνη και ότι τι; Έγινε ξαφνικά ο Γιώργος Λιάγκας κακός δημοσιογράφος ή κακός παρουσιαστής; Μετά από 5 χρόνια απόλυτης κυριαρχίας στους πίνακες τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη;

Όπως είχα γράψει και προχθές μετά την πρεμιέρα του Μάρκου Σεφερλή, θεωρώ, ότι τα δυο προγράμματα , δεν είναι συγκρίσιμα. Και πιστεύω, πως είναι καλό να υπάρχουν διαφορετικά προγράμματα και ο τηλεθεατής να έχει επιλογές.
Είναι λογικό, πως η όποια καινούρια πρόταση προκαλεί το ενδιαφέρον του κόσμου, του τηλεοπτικού κοινού, που τελικά θα  αποφασίσει τι θα δει και τι όχι. Το γούστο και η αισθητική του καθενός διαφέρει και είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. 

Αλλά έχω την εντύπωση , πως είναι λάθος να βιάζονται κάποιοι να κάνουν κηδεία σε ένα πρόγραμμα που για 5  χρόνια έχει αποδείξει τη δυναμική του. Και μη ξεχνάμε ότι η σεζόν μόλις ξεκίνησε και ο Λιάγκας είναι ιδιαίτερα έξυπνος και έμπειρος για να αφήσει την κατάσταση στην τύχη.

Παυλίνα Ντάσιου