Απίστευτες τηλεοπτικές στιγμές για την ΕΤ1 ! «Τρελαμένος» ο Τούρκος σπήκερ!

Υπήρχε η…ατυχία των πολιτικών εξελίξεων και για κάποιους/πολλούς  (που δεν καταλαβαίνω) η…επανάληψη του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» (ΝΤΟΙΝΓΚ!!)!

Πάντως, η ΕΤ1 κράτησε ψηλά τον πήχυ με τις εκπομπές και τις μεταδόσεις της. Εμένα μου αρέσει ο Βαγγέλης Ιωάννου, έχει εμπειρία πλέον, τρελαίνομαι με τις κλισέ ατάκες του («Ό…εν τούτω ΝΙΚΑ») και πιστέυω θα γίνει με τα χρόνια ο νέος μας Συρίγος. Εντάξει, δεν ξέρω αν η Ιστορία και η έμπνευση της στιγμής θα μας ξαναδώσουν ατάκες τύπου «τίμιος γίγαντας», και «Προσοχή μόνο σε αυτά τα 4 δευτερόλεπτα» που έχουν τοποθετηθεί στο πάνθεον των τηλεοπτικών περιγραφών, αλλά αν είναι ένας που μπορεί να το κάνει, αυτός είναι ο αγαπητός Βαγγέλης!

Για τα -πολλά- προβλήματα- ήχου, εικάζω ότι δεν φταίει η ΕΡΤ, που συνεχώς ακούγαμε πάσα περιγραφών από το στούντιο και από το γήπεδο. Θα ήθελα τον Γιώργο Σιγάλα, ή τον Παναγιώτη Γιαννάκη ως σχολιαστή στην Κωνσταντινούπολη, αλλά, οκ, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

Ήταν η πρώτη πρόκληση για το πολύ «γεμάτο» καλοκαίρι με Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, Ολυμπιακούς Αγώνες και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ…!

Φοβεροί ήταν και οι σπήκερ των ξένων καναλιών που μάλλον…συγκλονίστηκαν με την έκβαση του αγώνα!

 

Προσέξτε τους πανηγυρισμούς των Τούρκων εκφωνητών στο νικητήριο καλάθι του Ολυμπιακού!

Δείτε ΟΛΑ τα άρθρα