Με το θέμα της μεγάλης απάτης με τη ΜΚΟ «Παιδική Χαρά» ξεκίνησαν σήμερα την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της.
Η παρουσιάστρια και οικοδέσποινα της εκπομπής ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως από τη συγκεκριμένη ΜΚΟ «μας έχει προσεγγίσει όλους, σε όλους μας έχει στείλει μηνύματα».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Είναι τρομακτικό και το πιο τρομακτικό από όλα είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που όντως χρειάζονται βοήθεια. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι διατεθειμένοι να τη δώσουν και υπάρχουν και αυτοί οι, άνθρωποι δεν μπορείς να τους πεις, που μπαίνουν στη μέση και όλη αυτή η βοήθεια εξαφανίζεται και εξατμίζεται», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.
Η Σίσσυ Χρηστίδου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Αφού υπάρχει υποτίθεται αυτός ο ελεγκτικός μηχανισμός, αφού υποτίθεται ότι υπάρχει… Έτσι ελέγχονται οι influencers αν κυκλοφορεί μαύρο χρήμα. Έτσι είδαμε ότι πιάσανε τον άλλον που έτρεχε με τριακόσια χιλιόμετρα επειδή έκανε μια ανάρτηση που οδηγεί με τριακόσια χιλιόμετρα, τρέξαμε να τον συλλάβουμε.
Όταν λοιπόν όλα αυτά γίνονται μπροστά στα μάτια όλων μας, σε όλους μας έχει στείλει μηνύματα αυτός ο λογαριασμός. Μας έχει προσεγγίσει όλους. Άρα πώς γίνεται να γίνεται αυτό τόσο ανοιχτά και τόσο δημόσια και να μην έχει ελέγξει ένας άνθρωπος;».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ