Πασίγνωστος DJ κατηγορείται για ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του

DJ

Απίστευτο περιστατικό σε club των Νοτίων Προαστίων με πρωταγωνιστή πασίγνωστο DJ και γνωστό μοντέλο.

Ένα σκληρό περιστατικό ξυλοδαρμού με πρωταγωνιστή πασίγνωστο DJ είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσίασε στην εκπομπή Super Κατερίνα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, πασίγνωστος DJ φέρεται να ενεπλάκη σε ξυλοδαρμό σε club των Νοτίων Προαστίων με θύμα την επί 7 χρόνια πρώην σύντροφό του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο DJ εισέβαλε σε πάρτι που διοργάνωνε ο νυν σύντροφος της κοπέλας, η οποία είναι γνωστό μοντέλο, κινήθηκε προς το τραπέζι της και την γρονθοκόπησε άγρια. Η κοπέλα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια ο DJ επιτέθηκε και στον νυν σύντροφό της. Οι ακριβείς λόγοι του ξυλοδαρμού παραμένουν άγνωστοι, ωστόσο εικάζεται πως ήταν προσωπικές διαφορές.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε ο δικηγόρος του φερόμενου ως δράστη της επίθεσης, κύριος Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, που μίλησε για όσα γνωρίζει για το περιστατικό.

«Έγινε ένας διαπληκτισμός, υπήρξαν κάποιοι τραυματισμοί όπως φυσικά και στον εντολέα μου, ο οποίος είναι συντετριμμένος με ό,τι έγινε. Η θέση του είναι ότι είναι λίγο διαφοροποιημένα τα γεγονότα» ανέφερε αρχικά ο συνήγορος του κατηγορούμενου DJ.

«Δεν υπάρχει άρνηση του περιστατικού. Δεν πάμε να κάνουμε το άσπρο μαύρο. Απλώς νομίζω ότι έχουν πάρει λίγο παραπάνω έκταση τα πράγματα. Ας περιμένουμε τις ιατροδικαστικές εξετάσεις» σημείωσε ο κύριος Παπαϊωαννίδης, αποκαλύπτοντας πως και ο νυν σύντροφος της κοπέλας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο αλλά και πως οι δύο άντρες ήταν επί χρόνια στενοί φίλοι.

Στη συνέχεια της τοποθέτησής του, ο κύριος Παπαϊωαννίδης διέψευσε τους ισχυρισμούς περί κακοποιητικής συμπεριφοράς του πελάτη του προς την πρώην σύντροφό του κατά τη διάρκεια της πολύχρονης σχέσης του, ενώ ενημέρωσε πως η υπόθεση θα τεθεί ενώπιον της εισαγγελέως στις 12 σήμερα το μεσημέρι.