Κατάφερε η νέα τουρκική σειρά να «χτυπήσει» την τηλεθέαση του Μπρούσκου;

Τι τηλεθέαση σημείωσαν τα δελτία ειδήσεων που ακολούθησαν;

Έκανε πρεμιέρα στο prime time του MEGA το βράδυ της Δευτέρας και από χθες πήρε την κανονική της θέση στην απογευματινή ζώνη, πριν το δελτίο ειδήσεων. Η Εκδίκηση είναι μια φιλόδοξη τουρκική παραγωγή που κύριο στόχο έχει να αντιστρέψει την τηλεθέαση υπέρ του Μεγάλου Καναλιού, καθώς το αντίπαλο Μπρούσκο έχει αφαιρέσει την πρωτιά από τη Μεσογείων και την έχει χαρίσει στο Μαρούσι. Η προηγούμενη σειρά, Κρυμμένες Αλήθειες, έχασε τον πόλεμο αυτό. Τι κατάφερε η Εκδίκηση χθες; Ποια σειρά προτίμησαν οι τηλεθεατές;

Ανεπήρεαστο συνέχισε το Μπρούσκο να μεθάει τους τηλεθεατές και να συγκεντρώνει για τον ΑΝΤ1 ποσοστό 27% στο σύνολο και 30% στο δυναμικό κοινό. Η Εκδίκηση καθηλώθηκε στο 13,7% όσον αφορά στο γενικό μέσο όρο, ενώ στις ηλικίες 15 – 44 δεν ξεπέρασε το 10,8%. Μάλιστα, η τουρκική σειρά Προδοσία που προβάλλεται στο Star πέτυχε καλύτερο σκορ στο διάστημα 19:00 – 19:45, σημειώνοντας 14,4% στο σύνολο και 11% στο δυναμικό κοινό.

Η μάχη των δελτίων που ακολούθησε έφερε αυτή τη φορά MEGA και ΑΝΤ1 σε απόσταση αναπνοής με 19,5% και 19,7% αντίστοιχα. Βέβαια, στο δυναμικό κοινό η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη υπέρ του ΑΝΤ1 που συγκέντρωσε 23,2%, αφήνοντας το κανάλι της Μεσογείων στο 12,6%.

Φαίνεται πως ο δρόμος για να …εκδικηθεί το MEGA είναι ακόμα μακρύς και δύσκολος… 

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης