Έρχεται νέα σειρά στον ΣΚΑΪ

Μία νεανική σειρά γεμάτη μουσική, χορό, ρομαντισμό αλλά και χιούμορ έρχεται για να ταξιδέψει τους τηλεθεατές.

«Βιολέτα» η νέα σειρά της Disney που κάνει πρεμιέρα σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.  Η σειρά θα προβάλλεται μεταγλωττισμένη κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16.00. H «Βιολέτα» έχει χαρακτηριστεί «φαινόμενο» σε Λατινική Αμερική αλλά και ηπειρωτική Ευρώπη και διαδραματίζεται στο Μπουένος Αϊρες με επίκεντρο τη  διάσημη μουσική σχολή «Studio 21» και πρωταγωνίστρια τη Βιολέτα.

Η Βιολέτα, μια ταλαντούχα έφηβη από την Αργεντινή, ζει εδώ και χρόνια με τον πατέρα της στη Μαδρίτη. Οι δυο τους αποφασίζουν να επιστρέψουν στο Μπουένος Άιρες – κι έτσι, μια καινούργια ζωή για τη Βιολέτα, γεμάτη νέους φίλους, καρδιοχτύπια και πολλή μουσική, μόλις ξεκινά!

Έχει κληρονομήσει το εκπληκτικό ταλέντο στο τραγούδι από τη μητέρα της, μια διάσημη τραγουδίστρια. Ο πατέρας της είναι ένας καλόκαρδος και επιτυχημένος άνδρας που την υπεραγαπά. Συχνά όμως γίνεται υπερπροστατευτικός απέναντί της, και της κρύβει κάθε πληροφορία για τη μητέρα της για να την προφυλάξει από κάθε κακό. Με την επιστροφή στην πατρίδα, τα πάντα αλλάζουν!

Αρχίζει μαθήματα πιάνου στη διάσημη μουσική σχολή ‘Studio 21’, και γνωρίζει την Angie, την νέα της νταντά, που θα τη βοηθήσει να καλλιεργήσει το ταλέντο της. Ανακαλύπτοντας σιγά-σιγά το πάθος της για τη μουσική, η Βιολέτα θα μπορέσει να το μοιραστεί με τους νέους της φίλους, ανάμεσά τους ο Τόμας και ο Λεόν, δύο αγόρια με διαφορετικές προσωπικότητες για τους οποίους όμως η πρωταγωνίστρια αναπτύσσει αισθήματα.Στη σειρά συμμετέχουν 22 ηθοποιοί από πέντε χώρες: Αργεντινή, Ιταλία, Ισπανία, Μεξικό και Βραζιλία.

Στο πρώτο επεισόδιο, η Βιολέτα αφήνει τη Μαδρίτη μαζί με τον πατέρα της, τον Χέρμαν, και επιστρέφει στην Αργεντινή. Δε χαίρεται όμως και πολύ που γυρίζει στο σπίτι των παιδικών της χρόνων, καθώς τώρα λείπει από εκεί η μητέρα της, που την έχασε πριν από αρκετά χρόνια. Επίσης, δεν ανυπομονεί καθόλου για το πάρτι της επιστροφής που της ετοιμάζει η Τζέιντ, η στρυφνή φιλενάδα του πατέρα της. Εν τω μεταξύ, στο Studio 21 η Aντζι πληροφορείται ότι η ανιψιά της, η Βιολέτα, έχει επιστρέψει στην Αργεντινή, και ο Πάμπλο την ενθαρρύνει να πάει στο σπίτι της να τη δει. Στο σπίτι όμως τα πράγματα δεν είναι καθόλου ήσυχα, καθώς η Βιολέτα μαλώνει με τον πατέρα της. Εκείνος πιστεύει ότι ποτέ δεν τον ακούει και κάνει πάντα του κεφαλιού της, ενώ η Βιολέτα λέει ότι βαρέθηκε να τη σέρνει από σπίτι σε σπίτι χωρίς να ρωτά ποτέ τη γνώμη της. Η Βιολέτα βγαίνει τρέχοντας από το σπίτι, χωρίς να νοιάζεται που έξω βρέχει καταρρακτωδώς. Μέσα σ’ αυτή τη βροχή όμως, θα συναντήσει για πρώτη φορά τον Τόμας, και ο έρωτάς τους θα είναι κεραυνοβόλος.

Παίζουν: Martina Stoessel(Βιολέτα), Diego Ramos(Χέρμαν) ,Florencia

Benitez(Τζέιντ), Clara Alonso (Αντζι), Lucien Dodge(Τόμας), Jorge

Blanco(Λεόν), Mercedes Lambre(Λουντιμίλα)