Βόμβα μεγατόνων από την Καίτη Γκρέυ! «Ήμουν έγκυος στο παιδί του Στέλιου Καζαντζίδη»

Καίτη Γκρέυ

«Η αλήθεια είναι ότι έκανα πολλές θυσίες για τον Στέλιο, ειδικά όταν έμεινα έγκυος, αλλά δεν βαριέσαι».

«Ποιος λέει ότι ο Στέλιος δεν έκανε παιδιά; Εγώ έμεινα μαζί του έγκυος σ’ ένα αγοράκι, αλλά απέβαλα, όταν ήμουν τεσσερισήμισι μηνών». Η Καίτη Γκρέυ ρίχνει… βόμβα μεγατόνων, αποκαλύπτοντας πρώτη φορά στην Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά ότι έχασε ένα παιδί από τον αξέχαστο Στέλιο Καζαντζίδη.

[dfp_ads id=236982]

«Ήμουν τεσσάρων μηνών και πήγαινα στο κέντρο να τραγουδήσω, ενώ έπρεπε να κάτσω σπίτι. Έβαζα ζώνη και την έσφιγγα για να μην φαίνεται η κοιλιά μου. Τι να έκανα; Έπρεπε να δουλεύω γιατί πλήρωνα χρέη του Καζαντζίδη», αναφέρει η Καίτη Γκρέυ, η οποία επιμένει ότι είναι μεγάλο ψέμα να λένε ότι ο Καζαντζίδης δεν μπορούσε να κάνει παιδιά, επειδή τον χτύπησε μουλάρι στο στρατό.

«Ας γελάσω! Πότε τον χτύπησε το μουλάρι στον στρατό, αφού κάθε μέρα ήμουν στο στρατόπεδο με τον Χρήστο Κολοκοτρώνη;», λέει χαρακτηριστικά, δίνοντας τη δική της απάντηση σε εκείνους που θεωρούν ότι ο Καζαντζίδης δεν μπορούσε να κάνει παιδιά –τουλάχιστον όσο ήταν μαζί της.

Το γεγονός ότι έχασε το παιδί του ήταν, όπως ισχυρίζεται, και ο λόγος που ο Καζαντζίδης τη χώρισε. Την κατηγόρησε ότι το παιδί τους δεν το έχασε, αλλά το έριξε για να μη χάσει την καριέρα της. Όμως, όπως αποκαλύπτει σήμερα η τραγουδίστρια, και εκείνη θα τον χώριζε πριν μείνει έγκυος μαζί του, αλλά έκανε ιώβεια υπομονή. «Η αλήθεια είναι ότι έκανα πολλές θυσίες για τον Στέλιο, ειδικά όταν έμεινα έγκυος, αλλά δεν βαριέσαι», τονίζει.