Κατερίνα Διδασκάλου: «Θεωρώ πολύ γενναία την αλλαγή στάσης του Κώστα Αρζόγλου»

Κατερίνα Διδασκάλου

Όσα δήλωσε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε στην κάμερα του Πρωινό και ρωτήθηκε για την υπόθεση του γνωστού σκηνοθέτη που κατηγορείται για βιασμό και για την αλλαγή οπτικής του Κώστα Αρζόγλου για το θέμα όταν επικοινώνησε με την ίδια.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Open: «Κάναμε πολλά μαζί, έχουμε περάσει μαζί με τον άνθρωπο χρόνια. Αυτή την εικόνα προσυπέγραφα, υποστήριζα. Και νόμιζα ότι η κ. Διδασκάλου, είναι εκ μέρους των μαρτύρων που μαρτυρούν τα ίδια με εμένα. Ξαφνικά όμως, από μια δημοσίευση έμαθα ότι η Κατερίνα δεν είναι. Την πήρα τηλέφωνο και μου περιέγραψε με πάσα λεπτομέρεια ένα περιστατικό και δεν ήταν μόνο αυτό, μετά επικοινώνησα και με άλλη, και μου άλλαξαν οπτική γωνία».

«Δεν θέλω να σχολιάσω το θέμα του γνωστού σκηνοθέτη γιατί αυτά τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Θεωρώ όμως πολύ γενναία την αλλαγή στάσης του Κώστα Αρζόγλου. Η αλήθεια, όποιος κι αν μη την πιστεύει, εξακολουθεί να υπάρχει, το ψέμα ακόμη κι αν το πιστεύουν όλοι είναι ψέμα» τόνισε η Κατερίνα Διδασκάλου.