Βάσια Παναγοπούλου: “Γιατί έδιωξα τον Μάνο Παπαγιάννη”

Παπαγιάννης Παυλίδου

"Τέτοια συμπεριφορά για εμένα είναι μη αποδεκτή. Οφείλουμε να διδάσκουμε πολιτισμό".

Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου οδηγούνται στα δικαστήρια μετά το βίαιο επεισόδιο που συνέβη στα καμαρίνια του θεάτρου Χυτήριο. Η διοίκηση του θεάτρου, μετά την τεράστια έκταση που πήρε το επεισόδιο, αποφάσισε να συνεχιστούν οι παραστάσεις με αντικατάσταση του ηθοποιού. Η Βάσια Παναγοπούλου μιλάει για το θέμα στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη:

[dfp_ads id=236982]

«Βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση, έχω να κοιμηθώ πέντε μέρες, έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου, από την πρώτη στιγμή που έμαθα τα γεγονότα να τα διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα και συμβιβαστικά μπορούσα. Δυστυχώς, δεν μπόρεσε να βρεθεί συμβιβαστική λύση. Η υπόθεση θα τραβήξει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Εγώ δεν μπορώ να βγάλω απόφαση, γιατί δικαστήριο δεν είμαι, οφείλω όμως, πρώτον, να ακούσω την Σοφία Παυλίδου, η οποία μου δήλωσε ότι δεν μπορεί να επιστρέψει στην εργασία της, διότι δεν μπορεί να βρεθεί επάνω στη σκηνή με τον Μάνο Παπαγιάννη.

Έχω τη δήλωση του Μάνου Παπαγιάννη ότι όντως υπήρξε κάποιο επεισόδιο, όχι ξυλοδαρμός, αυτός το αρνείται, όμως και μόνο που έχει γίνει κάποιο επεισόδιο στο θέατρό μου και μόνο που κάποιος ηθοποιός μου παραδέχεται ότι έγινε ένα φραστικό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να εισβάλει στο καμαρίνι και να παραβιάσει τον ιδιωτικό χώρο της συναδέλφου του, εγώ έχω να λάβω υπ’ όψιν μου με βάση αυτά τα δεδομένα το συμφέρον των εργαζομένων της παράστασης, των εργαζομένων του θεάτρου και να βάλω τα πράγματα στη θέση τους.

Τέτοια συμπεριφορά για εμένα είναι μη αποδεκτή. Οφείλουμε να διδάσκουμε πολιτισμό».