«Έχω φτάσει σε σημείο να πουλήσω τα χρυσαφικά μου τρεις φορές γιατί έχω πει όχι σε…»

Σόφη Ζαννίνου

«Ελαττώνεται η όραση μου στο δεξί μάτι. Θα απέχω ένα διάστημα από τον χώρο».

Η Σόφη Ζαννίνου, με ιδιαίτερα αποκαλυπτική διάθεση, μίλησε για πολλά με τον Λάζο Μαντικό στον ΑΡΤ 90,6 FM. Ποια προσωπική της επιλογή την ανέβασε και ποια την πήγε πίσω;

[dfp_ads id=236982]

«Δύο βήματα μπροστά με πήγε η συνάντηση μου με τον Γιώργο Μαρίνο στη Μέδουσα! Ενώ χόρευα και τραγουδούσα, από εκεί είδαν περισσότεροι το ταλέντο μου. Μου έβαλε τη σφραγίδα μου. Δύο βήματα πίσω με πήγε μια πρόσφατη προσωπική μου υπόθεση που δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Τα επαγγελματικά μου πάντα πήγαιναν καλά γιατί προσπαθώ να κάνω σωστές επιλογές. Ποτέ δεν έχω κάνει δεύτερα πράγματα. Έχω πεινάσει στη ζωή μου, έχω φτάσει σε σημείο να πουλήσω τα χρυσαφικά μου τρεις φορές γιατί έχω πει όχι σε δουλειά που δεν μου ταίριαζε. Έχω γίνει τόσο σκληρή από τη ζωή που ειλικρινά δεν με τρομάζει τίποτα. Το μόνο που με τρομάζει είναι το θέμα της υγείας της δικής μου και των γύρω μου. Είμαι αγωνίστρια! Καριέρα κάνεις με τα όχι, όχι με τα ναι! Την περίοδο με τις βίντεο κασέτες την δεκαετία του 80 έδιναν πολλά χρήματα. Δεν έκανα ούτε μια, γιατί ήξερα ότι επειδή ήταν ελαφρώς πρόχειρες δουλειές ήξερα ότι θα με κυνηγούν μια ζωή».

Σόφη Ζαννίνου

Για το θέμα υγείας που αντιμετωπίζει, η Σόφη Ζαννίνου ανέφερε τα εξής:«Είχα ένα ατύχημα πέρσι τον Ιούνιο και χτύπησα στο μάτι με αποτέλεσμα να επηρεαστεί το οπτικό μου νεύρο και να ελαττώνεται η όραση μου στο δεξί μάτι. Θα απέχω ένα διάστημα από τον χώρο».