Χωρισμός Λιάγκα – Σκορδά: «Όλα αυτά περί απιστίας είναι μυθιστορήματα»

Λάκης Γαβαλάς

«Δεν χώρισα λόγω τρίτου προσώπου. Δεν υπάρχει καν τέτοιο θέμα. Δεν θα διέλυα τον γάμο μου για μια απιστία»!

Όταν ο χωρισμός Λιάγκα Σκορδά ανακοινώθηκε επίσημα, πολλοί πίστεψαν το σενάριο που γράφτηκε ότι ο Γιώργος Λιάγκας έχει ξεκινήσει μια σχέση. Μάλιστα, μιλούσαν για μια ξανθιά από το κανάλι, η οποία στάθηκε αιτία του χωρισμού.

[dfp_ads id=236982]

«Δεν χώρισα λόγω τρίτου προσώπου. Δεν υπάρχει καν τέτοιο θέμα. Δεν υπάρχει κανένα τρίτο πρόσωπο ούτε από τη δική μου πλευρά ούτε από την πλευρά της Φαίης. Δεν θα διέλυα τον γάμο μου για μια απιστία» λέει ο Γιώργος Λιάγκας όταν τον ρωτούν γι’ αυτές τις φήμες. Συνεργάτης του παρουσιαστή αναφέρει με απόλυτο τρόπο στο Down Town και τους δημοσιογράφους Πάνο Ζόγκα και Φανή Πλατσατούρα: «Όλα αυτά περί απιστίας είναι μυθιστορήματα. Τώρα ίσως ξέρουν οι ίδιοι καλύτερα από τον καθένα πώς θα διαχειριστούν το μέλλον τους, αλλά αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι ανούσιο ακόμη και να το σχολιάσουμε». Το ζευγάρι θέλει να πιστέψουμε ότι το διαζύγιο ήταν βελούδινο και οριστικό.

Έχουν τελειώσει ως σύντροφοι

Φίλη και συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά εξηγεί στο περιοδικό: «Τη σχέση που έχουν πλέον θα τη χαρακτήριζα σχέση ενός ζευγαριού που μόλις έχει χωρίσει. Δεν υπάρχουν ακρότητες, εντάσεις, πράγματα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Από την πρώτη στιγμή που αποφάσισαν να χωρίσουν, κοιτάνε μόνο τα παιδιά τους. Το να τα ξαναβρούν αποκλείεται. Έχουν τελειώσει ως σύντροφοι».