Ξεσπά ο Ζάχος Χατζηφωτίου για Καζάκο και Καρέζη: «Να με διαγράψετε από την ιστορία αυτή»!

«Δεν είχαν κανένα λόγο να ειπωθούν αυτά τα πράγματα μετά από 15 χρόνια».

Σε συνέντευξη που είχε δώσει ο Ζάχος Χατζηφωτίου, στο περιοδικό ΕΓΩ, τον Ιούνιο του 2014, είχε δηλώσει πως: «Όταν η Τζένη Καρέζη αρρώστησε βρήκα έναν γιατρό στο Λονδίνο. «Έχω χειρουργήσει χίλιες με το ίδιο πρόβλημα και ζούνε όλες» μου είπε. Είχα έτοιμο τον Εγγλέζο, όμως ο «άλλος» την έστειλε στη Ρωσία. Τίποτα δεν είχε. Είχε έναν καρκίνο στο περιθώριο της μήτρας. Η κόρη μου είχε το ίδιο πράγμα. Και εγχειρίστηκε».

Αυτή η δήλωση είχε ενοχλήσει αρκετά τον γιο της ηθοποιού, Κωνσταντίνο Καζάκο, ο οποίος είχε απαντήσει με σκληρά λόγια στον Ζάχο Χατζηφωτίου.

Ξέσπασμα Καζάκου κατά Χατζηφωτίου: «Έχει πει τεράστιες ηλιθιότητες»

Έξαλλος ο Καζάκος με τις δηλώσεις Χατζηφωτίου για την Καρέζη!

Ο Ζάχος Χατζηφωτίου απάντησε στο Πρωινό: «Δεν είχαν κανένα λόγο να ειπωθούν αυτά τα πράγματα μετά από 15 χρόνια. Δεν είπα ποτέ αυτά τα πράγματα. Το ταξίδι στη Ρωσία μου το είπε η καλύτερη φίλη της Τζένης, που δεν ζει αυτή τη φορά. Δεν λέω ότι είναι ψέματα ότι το είπα. Το είπα. Τι είπα όμως; Ήμουν σε μία τηλεόραση για τελείως άσχετο θέμα και όταν ετοίμαζαν τα σκηνικά με ρώτησαν για την καρέζη και είπα; «Νομίζω ότι πρέπει να είναι στη Ρωσία. Και καλά κάνουν και την πήγαν εκεί. Γιατί να μην την πάει τη γυναίκα του στη Ρωσία; Πού είναι το τραγικό θέμα»;».

Για τον Κωνστανίνο Καζάκο είπε; «Εγώ αυτό το παιδί… ούτε στο τηλέφωνο δεν έχουμε μιλήσει. Δεν με τιμούν οοι χαρακτηρισμοί του. Δεν ήταν ευχάριστα. Είναι ντροπή για τη μνήμη της κοπέλας αυτής. Εμένα να με διαγράψετε από την ιστορία αυτή. Ούτε και θα ξαναμιλήσω, ούτε και έχω μιλήσει γι’ αυτό το θέμα. Έχω συγχιστεί γιατί δεν έχω συνηθίσει να με κατηγορούν για πράγματα που είπα».

https://www.youtube.com/embed/SuUaFEaT9XY