The Voice – Battles: Απέτυχε η τριφωνία, ξέσπασε ο παίκτης! Σε απόγνωση η Παπαρίζου σηκώθηκε πάνω!

Voice

Απρόσμενη κατάληξη στα battles! Κλάματα στη σκηνή!

Η Έλενα Παπαρίζου αναγκάστηκε να… πρωτοτυπήσει στο The Voice και έριξε στα battles τρεις παίκτες, προκειμένου να πάρει μαζί της στα νοκ άουτ τους δύο από αυτούς. Αυτό συνέβη, καθώς ένας διαγωνιζόμενος, ο Νίκος Μαυρομάτης, δεν κατάφερε λόγω ενός προβλήματος με την υγεία του να πάρει μέρος.

«Είμαι λίγο στεναχωρημένη γιατί ένας από τους διαγωνιζόμενους δεν θα μπορέσει να είναι στο The Voice. Ένα πρόβλημα υγείας κράτησε τον Νίκο Μαυρομάτη από τα battles και αυτό δημιούργησε νέα δεδομένα», εξήγησε η Έλενα Παπαρίζου.

Συγκεκριμένα, οι Δίωνας Κουμπούρας, Γιάννης Ζαφειρίου και Δημήτρης Γεωργακούδης ανέβηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν “See you again”, προκαλώντας συγκίνηση στο πλατό, καθώς πρόκειται για ένα τραγούδι που έχει συνδεθεί με το αδικοχαμένο Paul Walker.

Η τριφωνία, όμως, δεν ήταν και τόσο καλή, καθώς υπήρχαν αρκετά προβλήματα που ανέφεραν οι coaches.

Η Έλενα Παπαρίζου έστειλε αρχικά στην άλλη φάση τον Δίωνα Κουμπούρα και μετά έπρεπε να αποφασίσει για τον επόμενο παίκτη. Κάπου εκεί, ο 18χρονος “λύγισε” από την αγωνία και έβαλε τα κλάματα.

Η γνωστή τραγουδίστρια και coach τον πλησίασε, του είπε ότι «δεν σου πάνε τα κόκκινα μάτια. Έφυγες…», είπε στον Γιάννη Ζαφειρίου και τον έστειλε στα νοκ άουτ.