Τρελάθηκε η Ελένη Μενεγάκη με την αποκάλυψη που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης

Γιώργος Καπουτζίδης

Η εξομολόγηση του δημοφιλούς ηθοποιού, άφησε με το στόμα ανοιχτό την παρουσιάστρια...

Ο Γιώργος Καπουτζίδης συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη στο πλατό της εκπομπής της, σε μια κουβέντα που είχε αρκετές στιγμές γέλιου, αλλά και αποκαλύψεις από το παρελθόν. Όταν ο γνωστός δημιουργός αναφέρθηκε στην περίοδο που ξεκίνησε να κάνει τηλεόραση, έκανε μια αποκάλυψη που αναστάτωσε την παρουσιάστρια.

[dfp_ads id=236982]

«Είχα γράψει ένα σενάριο μαζί με έναν πολύ καλό μου φίλο. Όταν τελείωσε η συνεργασία μου με τον Τάκη Ζαχαράτο, του είπα αν μπορεί να με βοηθήσει με το σενάριο γιατί δεν ήξερα που να το πάω. Το πηγαίνουμε, λοιπόν, το σενάριο στον Τάκη κι αυτός με το που το βλέπει παίρνει τηλέφωνο την Μαρία Καβογιάννη και της λέει ‘Έχω εδώ έναν συνεργάτη μου, ο οποίος έχει γράψει ένα καταπληκτικό σενάριο. Πες μου σε παρακαλώ τι πρέπει να κάνουν τα παιδιά». Λέει η Μαρία «Ας μου το φέρει και θα πάω εγώ στο ΑΤΑ». Το πήγαμε μαζί με τη Μαρία στο ΑΤΑ, το διάβασαν, τους άρεσε, δεν έγινε ποτέ είναι η αλήθεια. Ήταν ένα πολύ ακριβό σενάριο, λεγόταν «Οι Πρώτοι»», αποκάλυψε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Η Ελένη Μενεγάκη έμεινε έκπληκτη με αυτό που άκουσε και άρχισε να φωνάζει ενθουσιασμένη: «Παιδί μου το έχεις το σενάριο; Η Καβογιάννη είπε ότι ήταν ωραίο. Βγάλε το από τα αρχεία σου! Πού το έχεις κρυμμένο»;