So you think you can dance: Ποια χορογραφία ξεσηκώνει τον Ιβάν και τον κάνει να ανεβεί στο stage;

So you think you can dance

Οι χορογραφίες που ξεχώρισαν στη 2η Audition. 12 διαγωνιζόμενοι παίρνουν το εισιτήριο για τη φάση των Bootcamp. Έρχεται το 3ο επεισόδιο με πολύ χορό και εκπλήξεις.. 

Την Πέμπτη 27 Απριλίου, παρακολουθήσαμε τη 2η Audition, του So You Think You Can Dance, ένα επεισόδιο γεμάτο χορό, θέληση, ενέργεια, πάθος και δύναμη. 15 χορευτές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής, 12 εκ των οποίων κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση των Bootcamp.

Η Βέλμα Ανδριανάκη, με μία μοναδική χορογραφία με Acro-σύγχρονα στοιχεία, στο The classic Drum Battle, κατέπληξε κοινό και κριτές, περνώντας στην επόμενη φάση με 5 ΝΑΙ. Ο Ιωάννης Μελισσανίδης, της έδωσε το εισιτήριο για τα Bootcamp μαζί με μία μεγάλη αγκαλιά.

Άφησε τους κριτές του So you think you can dance με το στόμα ανοιχτό!

Ο Γιάννης Τατάκης, σε ένα εξαιρετικό performance, χόρεψε το Torn-Nathan Lanier, σύγχρονο χορό με μοντέρνα στοιχεία, και κατάφερε να κερδίσει και τους 5 κριτές. Ο Άγγελος Αποστολίδης σε μία ευρηματική χορογραφία, house dance σε γρήγορη εκδοχή του Fly me to the moon του Frank Sinatra, συγκέντρωσε την πλειοψηφία των ψήφων της κριτικής επιτροπής και θα τον δούμε στην επόμενη φάση.

SYTYCD: «Ίδρωσε» ο Ιβάν Σβιτάιλο με την χορεύτρια! Τον τρόλαρε ο Μεταξόπουλος…

Η Βιολέττα Αβραμίδου, παρά το σοβαρό τραυματισμό που είχε στο παρελθόν, εμφανίστηκε στη σκηνή του So You Think You Can Dance σε oriental χορογραφία, με το Pull up to mi bumper και κέρδισε την κριτική επιτροπή με δύο ξεχωριστές εμφανίσεις.

SYTYCD: Οι γιατροί της είχαν πει ότι δεν θα περπατούσε ξανά! «Ήμουν στην εντατική ετοιμοθάνατη…»

Η 2η Audition ολοκληρώθηκε με τους Γιάννη Σαϊκίν και Στέλλα Χριστοφόρου, με τον 1ο να χορεύει ένα πολύ δυναμικό breakdance, Floor Wars Imperial και τη 2η το Human σε μία σύγχρονη χορογραφία. Πριν την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ζήτησε από το ζευγάρι να αυτοσχεδιάσουν σε μία σύντομη χορογραφία, ανεβαίνοντας στο τέλος επί σκηνής, δίνοντας και στους δύο διαγωνιζόμενους, το εισιτήριο για τα Bootcamp.

SYTYCD: Ξέσπασε σε κλάματα η διαγωνιζόμενη! Μεταξόπουλος: «Οι δικαιολογίες είναι για τους δειλούς»

Σήμερα, Παρασκευή 28 Απριλίου στις 21.00, έρχεται η 3η Audition με ξεχωριστές και διαφορετικές χορογραφίες. Ποιοί από τους 15 χορευτές θα καταφέρουν να κερδίσουν την κριτική επιτροπή και να περάσουν στο Bootcamp; Ακόμη: Ποια χορογραφία ξεσηκώνει τον Ιβάν και τον κάνει να ανεβεί στο stage;