Γιώργος Αμούτζας: Η τρυφερή αποκάλυψη για την σχέση με την Τάνια Μπρεάζου

Γιώργος Αμούτζας

"Κάτι πολύ σημαντικό, κάτι που μέσα μας σημαίνει πολλά, νιώθεις την ανάγκη να το προστατεύσεις" εξομολογήθηκε ο Γιώργος Αμούτζας.

Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρεάζου συνεχίζουν το μουσικό τους ταξίδι στο πρόγραμμα του Alpha και η δημοσιογράφος Μυρσίνη Κοντού τους συνάντησε με την κάμερα του Breakfast@Star στα παρασκήνια. Μάλιστα, μια δήλωση του νεαρού ηθοποιού έμελλε να «μαρτυρήσει» και την σχέση του ζευγαριού.

«Τις προάλλες σας ρώτησαν εάν είστε ερωτευμένος και απαντήσατε «Ναι, αμέ». Το καλοκαίρι θα κάνετε διακοπές με τη σχέση σας; Έχετε κανονίσει κάτι, θα δουλεύετε;» ρώτησε χαρακτηριστικά η ρεπόρτερ για να τοποθετηθεί ο Γιώργος Αμούτζας ως εξής. «Νομίζω ότι η σχέση μου το καλοκαίρι θα έχει περιοδεία και πολύ επιβαρυμένο πρόγραμμα. Εγώ όμως θα τις κάνω τις διακοπές μου, ναι αμέ».

Μ.Κ.: Θα ακολουθήσετε και εσείς την περιοδεία;

Γ.Α.: Εγώ θα κάνω και τη δική μου ταξιδιωτική γραμμή.

Μ.Κ.: Νιώθετε περίεργα όταν σας ρωτάνε για τα προσωπικά σας;

Γ.Α.: Κάτι πολύ σημαντικό για εμάς, κάτι που μέσα μας σημαίνει πολλά και μας ανοίγει συναισθηματικούς δρόμους, είναι κάτι το οποίο νιώθεις την ανάγκη να το προστατεύσεις,

«Ετοιμάζω κάποια τραγούδια, τώρα είμαι σε διαδικασία που βρίσκομαι στο στούντιο και το καλοκαίρι θα κάνω περιοδεία με τον Νίκο Οικονομόπουλο» είχε εξομολογηθεί, λίγο νωρίτερα, η Τάνια Μπρεάζου σε δηλώσεις που έκανε σε άλλον τηλεοπτικό σταθμό.