Tatiana Live: Η Σοφία Παυλίδου απαντά στους ισχυρισμούς του Μάνου Παπαγιάννη

Σοφία Παυλίδου

«Εμφανίστηκε ενώπιον τόσων ανθρώπων της τηλεόρασης και του τηλεοπτικού κοινού με αοριστολογίες, γενικότητες και διαρκείς αντιφάσεις…».

Μετά τα όσα είπε ο Μάνος Παπαγιάννης στην εκπομπή Tatiana Live, η Σοφία Παυλίδου απάντησε μέσω του δικηγόρου της, του Αλέξανδρου Μίντζια.

[dfp_ads id=236982]

«Με ιδιαίτερη θλίψη και αγανάκτηση παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες την πλευρά του κυρίου Παπαγιάννη να περιφέρεται σε όλα τα μέσα ενημέρωσης στην προσπάθειά της να δικαιολογήσει, αν όχι να ανατρέψει, ένα αδιαμφισβήτητο και πραγματικό περιστατικό σωματικής και λεκτικής βίας εντός ενός εργασιακού χώρου και μάλιστα χώρου προαγωγής του πολιτισμού, όπως είναι το θέατρο.

Ο Μάνος Παπαγιάννης στην Tatiana Live: «Δεν συνέβησαν έτσι τα πράγματα! Δεν υπήρξε χτύπημα ή ξυλοδαρμός»

Μετά από τόσες ημέρες απόλυτης σιωπής και αδιαφορίας για την εντολέα μου εμφανίστηκε ενώπιον τόσων ανθρώπων της τηλεόρασης και του τηλεοπτικού κοινού με αοριστολογίες, γενικότητες και διαρκείς αντιφάσεις, αρνούμενος δήθεν τις λεπτομέρειες του περιστατικού, δίχως να δίνει ο ίδιος καμία σαφή άποψη, που δήθεν διαφοροποιεί το περιστατικό», είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος της Σοφίας Παυλίδου.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε…

Κάτια Νικολαΐδου: Το μήνυμα μετά τη δημοσιοποίηση του δικού της επεισοδίου με τον Μάνο Παπαγιάννη