Survivor: Ξεσπά κατά του Χούτου για τον Ντάνο! «Αυτός δηλαδή ήταν τίμιος και…»

«Μπορεί να λέει ότι θέλει, τι να κάνουμε τώρα. Όσοι ήθελαν να το παίξουν κλικαδόροι...».

Πριν από λίγες ημέρες, ο Λάμπρος Χούτος μίλησε για το Survivor και τόνισε πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έπαιζε τίμια μέσα στο παιχνίδι. Είχε πει πως ο Ντάνος έπαιζε εκτός κανονισμών και πως δεν μπορεί να τον συμπεριλάβει στους τίμιους παίκτες.

[dfp_ads id=236982]

«Πάντα είναι σωστή ώρα να βλέπεις τον Ντάνο βρεγμένο»

Σήμερα, στην εκπομπή “Όλα Καλά” μίλησε ο κολλητός φίλος του Γιώργου Αγγελόπουλου, ο Γιώργος Διολέτας, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συγκεκριμένες δηλώσεις του Λάμπρου Χούτου.

«Ο καθένας έχει την άποψή του, βέβαια, αυτά φαντάζομαι ότι είναι για εντυπώσεις όλα. Επειδή έφυγε πολύ πριν την ώρα του από το παιχνίδι και καθαρά για θέμα εντυπώσεων και για να καλυφθεί κατά κάποιο τρόπο γιατί δεν του βγαίνουν γενικότερα τα κουκιά. Εννοώ ότι όσοι ήθελαν να το παίξουν κλικαδόροι από άποψη στρατηγικής, να πετάξουν το πιο δυνατό παίκτη έξω, μετά την πάτησαν αυτοί γιατί ο κόσμος βλέπει άλλα πράγματα απ’ έξω, την πάτησαν, φύγανε όλοι. Ακόμη και η Βαλαβάνη είναι στην τελευταία θέση, απ’ ότι βλέπω.

Κοκκινάκης – Μπο “καταγγέλλουν” την παραγωγή! Η “κλοπή” του μισθοφόρου που έγινε δεκτή…

Μπορεί να λέει ότι θέλει, τι να κάνουμε τώρα. Αυτός δηλαδή ήταν τίμιος και έφυγε από το παιχνίδι; Ήταν τίμιος κι έφυγε από το παιχνίδι και μείνανε μέσα αυτοί που δεν είναι τίμιοι; Δεν το καταλαβαίνω αυτό τι εννοεί. Αυτά είναι όλα για τις εντυπώσεις φαντάζομαι. Και τελευταία στιγμή δηλαδή να κάνει τη ζημιά. Όσο και απ’ έξω δηλαδή ακόμα τη ζημιά να κάνουν. Τι εννοεί τίμιος δηλαδή; Να μας το κάνει λιανά. Και που ήταν άτιμος; Εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο», είπε μεταξύ άλλων ο κολλητός φίλος του Ντάνου.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε για Χούτο και Αγγελόπουλο…