Survivor: Ο Σπαλιάρας απαντά για το “είσαι ανήθικος” του Κοκκινάκη!

Survivor

«Αυτό που διέκρινα εγώ στην ομάδα των Διασήμων ήταν ότι δεν μπορούσαν να διαχειριστούν τις ήττες, είχαν πολλά νεύρα μετά τις ήττες».

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην εκπομπή Πανόραμα, απάντησε και για τον καβγά με τους Διάσημους, όπου ο Κώστας Κοκκινάκης τον είχε χαρακτηρίσει “ανήθικο”.

[dfp_ads id=236982]

«Στη φάση που έγινε αυτός ο τσακωμός τα έπαθλα είχαν μεγαλώσει πάρα πολύ. Οι ήττες πονούσαν πάρα πολύ. Εκεί που έτρεχες για μια τυρόπιτα, ξαφνικά έτρεχες για μια διανυκτέρευση σε ένα ξενοδοχείο που πήγαινε πακέτο με δύο γεύματα.

Ο Σπαλιάρας “αδειάζει” τους Διάσημους για τον Ντάνο! «Ήθελαν να τον διώξουν γιατί…»

Αυτό που διέκρινα εγώ στην ομάδα των Διασήμων ήταν ότι δεν μπορούσαν να διαχειριστούν τις ήττες, είχαν πολλά νεύρα μετά τις ήττες. Και νομίζω ότι από εκεί ξεκίνησε όλο το πράγμα.

Όταν πήραμε τη νίκη, τρέξανε όλα τα παιδιά, έπεσαν πάνω στον νικητή, πήγα κι εγώ κι έπεσα πάνω, δεν έκανα τούμπες και όλα αυτά που λένε. Πανηγύρισα και θεωρήθηκε προκλητική η συμπεριφορά μου. Δεν νομίζω ότι έκανα κάτι προκλητικό. Στεναχωρήθηκα μετά γιατί το να σε λένε ανήθικο…», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Αυτά είναι τα συνολικά κέρδη του ΣΚΑΙ από το Survivor!

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας…