Survivor: Ο Σώζων εξόργισε Δαλάκα – Κρητικό! Αδιανόητα σχόλια κατά του ηθοποιού…

Survivor

Δείτε όλα όσα έγιναν στην παραλία των Διασήμων!

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος πήρε την πρωτοβουλία να ανοίξει καρύδες μόνος του, ενώ του είπαν οι συμπαίκτες του στο Survivor πως θα κάνουν ότι κάνουν κάθε μέρα. Ο ίδιος πήγε και άνοιξε καρύδες μόνος του, ήπιε το γάλα μόνος του, κάτι που εξόργισε την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία του ζήτησε το λόγο.

[dfp_ads id=236982]

Στη συζήτηση που έκαναν όλοι στη φωτιά, ο Στέλιος εξήγησε σε όλους τι συνέβη, ωστόσο, τόνισε πως πρέπει να το αφήσουν πίσω όλο αυτό που συνέβη.

Και κάπου εκεί, ο Σώζων θεώρησε “σωστό” να του πει: «Κουκουρούκου μανταλάκια Στέλιο, άστο», κάνοντας τον γνωστό ηθοποιό να τον κοιτά με απορία.

«Αν κάποιος είναι επιθετικός στα λόγια του, δεν αναγνωρίζει τις πράξεις μου που κάνω εδώ είτε με τη φωτιά είτε με τα ξύλα είτε στην καλύβα… Αν δείξει δηλαδή να μην αλλάζει εύκολα τη σκέψη του, να μην δέχεται καινούργιες αντιλήψεις παρά μόνο το “εμείς είμαστε, εμείς τα περάσαμε” λες και ήταν στον πόλεμο του ’40, στην κατοχή… Τότε ίσως να είμαι πιο επιθετικός και εκτός από τα αγωνιστικά», είπε ο Σώζων.

«Σήμερα το πρωί καθόμουν στον κορμό εγώ, ο Τσίλης, ο Μουρούτσος, η Σαλταφερίδου… Και ήταν και ο Σώζων, μας είπε ότι πεινάει, πώς θα διαχειριστούμε σήμερα το φαγητό… Του είπαμε ότι θα κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα… Ο Σώζων θεώρησε ότι πρέπει να πάει να πάρει καρύδες, να τις ανοίξει μόνος του, να πιει το γάλα μόνος του… Ήρθε και μου είπε ότι άνοιξε τρεις, μετά έμαθα ότι ήταν πέντε… Μετά μου είπε τέσσερις…», είπε ο Στέλιος Κρητικός.

Δείτε όλα όσα έγιναν στην παραλία των Διασήμων…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!