Survivor: Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου αποκαλύπτει γιατί έδιωξαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο από την ομάδα!

Survivor

Η πρώην παίκτρια του Survivor αποκαλύπτει για το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Το μοντέλο του Survivor, η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, εξομολογείται πως έχει μετανιώσει που ζήτησε από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν για να αποχωρήσει από το παιχνίδι και αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στην Εύη Βαλή και στο περιοδικό 7 μέρες TV για τον Γιώργο Αγγελόπουλο τον οποίο έδιωξαν από την ομάδα στο πρώτο επεισόδιο για να πάει στους «Διάσημους».

[dfp_ads id=236982]

Πώς είναι μετά την αποχώρηση; «Φαγωμένη! (γέλια) Νιώθω ευχαριστημένη από τον εαυτό μου. Ήταν επιλογή μου να αποχωρήσω. Είχα ζητήσει από τα παιδιά να με ψηφίσουν επειδή με είχε κουράσει το ότι έχανα, είχα κάποιες ανασφάλειες, θεωρούσα ότι έζησα την εμπειρία και ήθελα να αποχωρήσω. Το είχα πει και στην Ελένη, η οποία με ρώτησε αν είμαι σίγουρη. Αν δεν με είχε ψηφίσει, ίσως να έφευγε ακόμα και ο Πάνος. Όμως επέστρεψα κι όταν είδα το παιχνίδι με πήραν τα κλάματα! Το μετάνιωσα, θα ήθελα να συνεχίσω!» απαντά η Ελισάβετ Δοβλιατίδου η οποία στη συνέχεια της συνέντευξης θα αποκαλύψει το δικό της φαβορί στο παιχνίδι και θα κάνει αποκαλύψεις για τον Γιώργο Αγγελόπουλο τον οποίο έδιωξαν από τους Μαχητές στο πρώτο επεισόδιο του Survivor.

Survivor: Τον έδιωξαν από την ομάδα και τους “κάρφωσε” …στεγνά!

«Έχω ήδη δηλώσει ξανά ότι ο Αγγελόπουλος είναι πολύ δυνατός, εγώ δεν τον ψήφισα να φύγει. Το θεωρώ τεράστιο λάθος και έναν από τους λόγους που ξενέρωσα με την ομάδα είναι το ότι όταν ψήφισαν Αγγελόπουλο, εγώ δεν το γνώριζα, παρότι θεωρούμασταν ομάδα. Η ομάδα τα συζητάει όλα, πως γίνεται εγώ να ψηφίσω κάποιον άλλο και σχεδόν οι μισοί να τον έχουν ψηφίσει; Σίγουρα αυτό είχε συζητηθεί μεταξύ τους.»

Γιατί όμως; «Γιατί είχε συμβεί κάτι στο ξενοδοχείο πριν το παιχνίδι και κάποια άτομα τα οποία ήταν πολύ δεμένα μεταξύ τους τον παρεξήγησαν – έχεις καταλάβει ποιοι (εκτός από την Ελένη, τον Δημήτρη, εμένα και τον Αγγελόπουλο). Ήταν προφανές ότι όλοι μεταξύ τους προτίμησαν να τον διώξουν. Από τη δική μας ομάδα τώρα, φαβορί θεωρώ τον Μάριο.»

Survivor: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάτι μας θυμίζει…