Με το μελωδικό της “Europa” ανέβηκε η Stefi στη σκηνή του εθνικού τελικού για την Eurovision 2026, το βράδυ της Κυριακής, προκειμένου να διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή θέση στη βαθμολογία.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση και των 14 εμφανίσεων στη σκηνή της Πειραιώς 260, όμως, η εκθαμβωτική ερμηνεύτρια μοιράστηκε ένα μικρό της παράπονο όταν οι τρεις παρουσιαστές του Sing for Greece της έδωσαν τον λόγο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ειδικότερα, όπως παρακολουθήσαμε στο πρόγραμμα της ΕΡΤ, η Stefi «πάγωσε» στιγμιαία την Μπέττυ Μαγγίρα, την Κατερίνα Βρανά και τον Γιώργο Καπουτζίδη με το πρόβλημα ήχου που έθιξε στον αέρα.
“Να πω την αλήθεια είχα ένα πρόβλημα με τον ήχο. Μου έκανε διακοπές το ακουστικό. Θα ‘θελα να το ξαναπώ άλλη μία! Πως το ένιωσα; Ωραία, όμορφα. Δεν είχα άγχος, τα πήγα καλύτερα από την προηγούμενη φορά, αλλά όντως θα ήθελα άλλη μία” σημείωσε χαρακτηριστικά η νεαρή διαγωνιζόμενη.
Όταν ήρθε η σειρά της Αλεξάνδρας Σιετή, μάλιστα, λίγα λεπτά αργότερα, η τριάδα των παρουσιαστών του εθνικού τελικού της Eurovision 2026 έμελλε να δεχθεί ακόμα ένα… χτύπημα στον τηλεοπτικό αέρα.
“Μια συμπαντική δύναμη μού έδωσε τη δύναμη να κάνω αυτό το performance γιατί θέλω να σας πω πως δεν άκουγα τίποτα στα αυτιά μου” επισήμανε αρχικά, φορτισμένη συναισθηματικά, η ερμηνεύτρια ενώ λίγο νωρίτερα είχε δακρύσει την ώρα που μιλούσαν οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι.
“Δεν ξέρω τι βγήκε αλλά δεν άκουγα την μουσική. Ελπίζω να βγήκε καλό. Το ευχαριστήθηκα και χαίρομαι, παιδιά, όσους δεν ήξερα που σας γνώρισα και χαίρομαι πάρα πολύ που το ζήσαμε όλο αυτό μαζί. Δεν γίνονται τέτοια πράγμα” πρόσθεσε ακόμα η Αλεξάνδρα Σιετή στον εθνικό τελικό της Eurovision 2026.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ